En sevdiğiniz anınız nedir?

Öğrenciydik ve çay bahçesi gibi bir yere gitmiştik. saatlerce oturmaya gitmiştik. Semaver geldi. Ama biraz ılıktı ve de çay azdı. Az daha yansın diye elimizdeki peçeteyi attık. Sonra kanaatimiz gelmedi başka kağıdımsı bi şey ve iki de kürdan attık. Çay ısınmıştı ve alttan üste devrederek çayı da çoğaltmıştık. (evde olsa içmeyi lan) Herkesin semaver normal incecik bir duman verirken bizimkisi baca gibi tütmeye başladı. Ama bizim yüzler domates gibi. Görevliler geziyor falan. Sahibi dedi ki :Baksan şuna ne var orada?
Görevli baktı ve "odun atmışlar abi" dedi. Kaynar sular döküldü 😂
Teşekkürler botum :)
Görüş
26Görüş
En güzel unutulmaz anım bebeklerini kucağıma aldığım zaman iki oğlumun doğumları ve yasadiklarim unutulmaz harika duygulardı.
Asla unutulmaz, her şey unutulur ama evlat unutulmaz.
Evet😀
En sevdiğim anım diyebileceğim bir anım yok...
Hayır "en" diyebileceğim kadar güzel anılarım olmadığı için öyle söyledim 😅 yani en sevdiğim anım da yok en sevmediğim anım da yok. Sıradan anılarım var hep
Sağlıklı halim
Bu benim kalbime çok dokunmuştu. Annemle lokanta çalıştırıyoruz, hemen hemen ortaokul çağlarında bir kız bir erkek geldi, üst kata çıkmadı, görünür biryere oturdular. Kız, (muhtemelen çocuğun ailesinin durumu pek iyi değil) hem gizliden dertleşmeye çalışıyor, bir yandan da utandırmamaya. Dürümü de o ısmarladı yanlış hatırlamazsam. Belki size normal gelebilir ama, o an adamlığın cinsiyeti olmadığını gördüm.
Bir rakı masasında, sarhoş olan biri ihanetini farkında olmadan anlatmıştı. Bu anıyı hiç unutamadım. O kadar usta yalancıyı, bir duble rakı dürüstlüğe sürükledi. İşte o zaman anladım ki bir insanı; ya sarhoşken ya da öfkeliyken tanırsın..
Gerektiğinde yazıyorum.
Benim için hem en sevdiğim, hemde öfkeli olduğum bir an var o da geçmiş bir dönem..
O zamanlar mutluydum, şimdi düşününce de gerçekten mutlu oluyorum.. Ama mutluluğun sonlanma sebebine gelince öfke doluyorum..
Saçma sapan bisey iste
Tek bende oluyor sanıyordum
Senin adına da üzüldüm 😕
@Kamelyalı_Kadinnn ile 2020 bitmeden bir buluşma yaşamıştık. 2020 senesinin uğursuzluğunu unutturacak bir anıydı benim için. Çok güzel bir gün geçirmiştik gerçekten hayatımda güzel bir anı olarak anacağım günlerden biridir.
Bayram temizligi imanimi gevretiyor pek takilamiylrum sitede seni de ihmal ettim ya 🥀
İnsallah ❤️
Anneannemle yaşadım, süt annemle ve kardeşlerimle bir de
Okadar düşündüm ve bulamadım. Cidden geçen 31 yıla yazık !!!
Yok be cidden bulamadım :( film sor bintane sayarım. Bundan birtane çıkmadı
Adaletin peşinde kelebek etkisi 1408 12 kızgın adam charli chaplin serisi yarının ötesinde jhon wick serisi X-Men yenilmezler yeşil yol esaretin bedeli vs vs
12 kızgın adamı izledim mi ya da charli chaplin serisini?
:) bunlar bilinir ama izlenmez işte :)
Düşündüm de yok o kadar uzun zamandır güzel bir şey yaşamadım ki
Yok hepsi kötüydü 😊
Çok var ama en güzel anilarimdan biri Parise gitmek oldu bana çok sey katti iyi geldi... ve Berlin da çok şey katmişdi Konsere gittim ve cocukca gibi eğlenmiştim... unutulmaz di benim icin
çocuklarla bölüm kuruo left4dead oynadığımız günler komikti
En sevdiğim anı kısa sürede onunla birlikte olmaktı…
Sevdiğim adama sarıldığım andı, onunla geçen her şey.
Bosanmadan once esimle olan her anim benim en sevdigim anilarimdi
Ayy dayım beni yemeğe götürmüştü ne yemiştim mk😂😂
Geçen yaz mükemmel geçti tekrar yaşamak isterdim o anları
Geride kaldı bütün güzel anilarim birdaha yasarmiyim muamma
1 hafta once terkeden aevgilimle olan tum anilarim em sevdigim anilarim
İyi ki hatırladığım en sevdiğim bir anım yok, onun aksine en çok pişmanlıklarımı hatırlıyorum
En İyi Görüş