keske 17 olsam tekrar
çok başka olurdu şimdiki aklımla.. ama öyle bi dünya yok iste
çok başka olurdu şimdiki aklımla.. ama öyle bi dünya yok iste
Keske 15 olsam uzaktan bakıştigim o tatli platoniklerim okuldan gelince annemin yemek kokuları, düğün olunca kovalamaca oynama hallerim tek derdimin babam bana ne alicak hallerim ah ahh aklım olsa o yaşlarda bu yaşıma kadar yaptığım kendime verdiğim zararları manevi anlamda yapmazdım ama o yaşlarda şimdiki aklim olsa
Cevap
5Cevap
Hiç birsey için geç değil aslında. Her insan gibi tabiki pişmanliklar yasayacaksin ama gençsin çıtırsın istediklerini gerceklestirebilirsin hâla
Tekrar 17 olsam yine aynı şeyleri yapardım, yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda ha
hayat işte bu yüzden adil değil
önce sınav yapıp sonra ders veriyor
ve zaman geri gelmiyor
yapanlar da yapıyor ama - o kadar genc olup çok azimli çalışan ve doğru kararlar alan gencler var
yönlendiren olmalı tabi
18 im tavsiyelerinizi alırım
çok kitap oku - kendini geliştirmek icin geceni gündüzüne kat - cehalete savaş ac - kurslara git - sosyal ol, sosyal aktivitelere katil - ve karete gibi dövüş sanatları öneririm - ve part time bile olsa para kazanabileceğin bir ise gir - para kazanmanın ne demek oldugunu erken yasta anla ve paranin zor kazanıldığını da - zaman çok degerli boş seylerle zaman kaybetme
Kitap okumaya ısınamadım çünkü seveceğim tarzda bulamıyorum onun dışında bu sene istediğim uniyi kazandım spor yapıyorum gym, sıklet arttirdiktan sonra boksa gideceğim şu aralar sosyal aktivitelere katılmıyorum ilgimi çekmiyor onun dışında para kazanmanın ne demek olduğunu çok iyi bilen biriyim😇
bi de insan iliskileri çok onemli - her türlü insanla kolayca iletişim kurabilen biri hayatta çok çabuk ilerler
Çok haklısın deniycem çok sağol
Daha çok ders çalışırdım.
Evlenmezdim o yaşta..
@Melksn87 sevihorum deyip herşeyi karşıma aldım ailemi dinlemedim mutsuzda değilim ama herşeyi erken yaşamanin pişmanlığını yasiyorum
Ticarete atilarak
gencim zaten yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?