Beni bir ortama davet ettiler, ramazandan önce. Sohbet muhabbet derken herkes kendi halinde olunca. Kadınlar bir dedikoduya başladı, 3 saat aralıksız. Biz erkekler bir birimize baka kaldık. Ben o zaman anladım ki; en az 2 kadın yan yana gelirse, istihbarat ağı örülüyor.
Bu biraz karakterle ilgilidir de kadınlar diyeyim yine de, kendimden biliyorum. Konuşurken o kadar çok detaya giriyorum ki, bazen cümlemin başını falan unutuyorum. Herkesle mümkün olmuyor yalnız, sohbetini ve kendisini sevdiğim insanlarla böyledir sadece, diğer insanlara karşı fazla sessizim, konuşasım da çok gelmiyor öyle.
Ayhh cins demeyimde bazı olgun adamlar aşırı çenebaz hiç susmuyorlar sürekli konudan konuya atlıyorlar dakikalarca hiç susmadan konuşuyorlar illallah geliyor artık ayhh içim şişiyor 🤓🤪
Cins demeyelim de kişiden kişiye değişkenlik gösterir bence çünkü ben erkek arkadaşımın yanında susmak bilmem mesela bıktırana kadar kendimi kaybederim bişeyler anlatırken ama lisedeyken de bi arkadaş vardı (erkek) konuştu mu hiç susmazdı yani o değişiyodur😁
Bence kadınlar. Hatta, bir de keyifli bir rakı ile başlayan sohbet te uzun uzun dinliyorum... Çok dertli olunuyor sanıyorum kimi zamanlar. Ve o dertler o an da, dışa vuruluyor...