Erkekler umursamaz değil sadece acıyı kadınlardan farklı yaşıyorlar. Biz kadınlar acı konusunda daha paylaşımcıyız, derdimiz olunca konuşmak istiyoruz ama erkeklerde genellikle kendi mağazasına çekilme yöntemi vardır. Çektikleri acı konusunda pek fazla konuşmayı tercih etmezler ama bu üzülmedikleri anlamına gelmez. . Onun dışında cinsiyetten bağımsız olarak biri birini umursamıyors bunun iki ihtimali vardır. Ya karşı tarafa hastır ya da yapı gereği bazı şeyleri kafaya daha az takıyordur. . Yani aslında tamamen kişilikle ilgili bir durum.
Erkekler bu tartışmaya kapalı hatta çoğu erkegin duyguları bile olduğunu düşünmüyorum erkek milleti umursamıyor kadınların duygularıyla oynuyorlar biz paramparça oliyoruz bizim kalbimiz kırılıyor istisnalar illaki olabilir ama genel gerçek bu
Ben umursamazlığın cinsiyetle alakalı bir durum olmadığını düşünüyorum. Bu tamamen aile içi eğitim, çevreye öykünme ve genlerle alakalı bir karakter yapılanmasıdır bence ve değiştirilemiyor. Umursamaz insanlar aynı zamanda ağır kanlı insanlardır. Umursamazlık zaten bunu gerektirir. Tez canlı insanı ne yaparsan yap umursamaz yapamazsın, umursamaz insanı da ne yaparsan yap tez canlı yapamazsın.
Kişilik özelliklerine bağlı bence. Cinsiyetle bağlantılı olduğunu sanmıyorum. Ya yeri geliyor öyle bir umursamıyorum ki ben bile kendime şaşıyorum. Ne yapın edin beni o duruma getirmeyin :D Kolay gelmiyorum ama gelince de o kişiye bir daha çıkamıyorum oradan.
umursamaz olma sebebimiz yine hanımlar bazen öyle bir şey yapıyorlar ki umursamaz olmak gerek diyorsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler umursamaz bence. Kadinlar detay düşüne düşüne, didikledikce umurlarinda olacak bir sey bulurlar illaki. Bu da yaratılış yapacak bir sey yok. Detayciligimi bir kadin olarak sevmesemde olmuyor. Dunyanin en gamsiz rahat, takmayan insani olmak isterdim.
Biri vardi haha şaka değil bunu yazarak utaniyorum 1 hafta boyunca trip atti ve umursamadi bunu yapan bir Erkekti hatta BOĞA burcu 😅😂 herkes bilsin bu burctan uzak kalin kendinizi bunu yapmayin zor du yani idare etmek