Düzen tertip konusunda diyebilirim. Bunu da annem ve ablamdan aldığım gazla diyorum.😄 Dolap düzeni, organize işlerinde çok başarılıyımdır.
Ha bir de karakter olarak aşırı sabırlı birisiyim. Benden daha sabırlı insan nazı çeken yoktur diye düşünüyorum. Bazı zamanlar sakinliğime ben bile şaşırıyorum.
Yaş 45 ve mutevazi olmiycam her konuda çok iyiyim, ne yaparsam en iyisini yaparım. Yemek, dikiş, örgü, pasta, işleme, eğlenmek, düzen, arkadaşlık, ikna kabiliyeti gibi bir çok yeteneğe sahibim. Ama anneliğim bambaşka...
Ama oruç olmanın o güzelliği var ki, akşama kadar 10 larca tabak yemekler hayal edilir, akşam 4-5 kaşık yenilir, mide şişer hemen, Ramazan bereketini gözle görmek isteyenler buyursun
Hayır hayır, sen oruç oruç dedin ya, ona istinaden dedim... Olsun, Rabb'im de buyuruyor hani, oruçlunun iki sevinci vardır, bir iftarı açtığı an, iki rabbine kavuştuğu an. Yani bence uzatmayayim oruçlu olsak da, kebaptan da bahsetsek, canımız da çekse, yaparım 😋
Bonjour! El yatkınlığım iyidir mesela. Kavrama becerim yüksek kesinlikle. Direkt analiz yapmaya çalıştığım için olabilir. Tabi zaman en iyi yardımcı. ❤