Keşke daha yaşlı olsaydım dediğim tek neden bu yıllardır gerçekten. Anne babalarımız bence şanslı insanlarmış vesselam. Benim hayallerimi buraya sığdırmam imkansız...😍😇
Ama siz bunu yapabilirsiniz. Hadi bakalım KS nin pek nostaljik üyeleri sizleri piste alalım buyurun efenim. 😄 Günde bir doz 90' lar dinlemek her derde deva, hastalıklara şifadır. Şiddete karşıyız ama bu şiddetle tavsiye edilir. 😂
80 li ya da 90' lı yıllarda, nasıl bir hayatınız olurdu? Nasıl bir karakter olurdunuz?
Daha az önce Demet Sağıroğlu'ndan Arnavut Kaldırımını dinlendim , tam yerinde bir soru oldu. Yıllar geçtikçe her şeyi kaybettik maalesef bu durum beni ciddi manada üzüyor , çocukluğumuzda dahi çoğu şey anlamlıydı buna yaşlandıkça şahit oluyorum aradaki uçurumun açıldığı yadsınamaz bir gerçek. Ah ahh... ne desem nafile kelimeler kifayetsiz yazmak istediğim çok şey var ama gerçekten insanın yazası gelmiyor çok tuhaf bir his. Yazmak istesem çok güzel bir şekilde ifade ederim aslında ama birkaç cümleyle toparlayıp noktalayayım iyisi mi... Yeninin ne hayrını gördük ki eskiye hasret duymayalım.
Çoğu kişi anlamayacak maalesef ama yine de sevdiğim bir parçadan çok manidar bir kısmı yazmadan geçmek istemem : "Biz büyüdük ve kirlendi Dünya" .
Kesinlikle haklısınız söylenecek çok söz var ama insanın içinde hep bir yerlerde bir şeyler ukte kalıyor derler ya benim de bu yıllarda yaşayamamak, bu yılların genci olamamak içimde hep ukte olarak kalacak...
O zamanlar sadece dört kanal vardı karasal yayında Uydusu olanlar da show tv star kanal D gibi kanallar vardı ama bize dört kanal bile yetiyordu Bizimkiler Bizim mahalle Kamber ağa gibi dizileri izlerdik klip saati olurdu Yörelerimiz türkülerimiz Gezelim görelim gibi programlar Susam sokağı Barış Mançoyla 7'den 77'ye vardı aga bee hatırlayınca duygulandım şimdi bak
Son furya bizdik sonra akıllı telefonlar geldi ve dünyayı simsiyah bir toz bulutu kapladı. Ne çocuklar evlerinden çıkabildi ne de biz rahat nefes alabildik...