Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çoğu hikayemi ve cümlelerimi tamamladım. Şu sıralarda bir hikayem var. Bitmesine bir sayfa kaldı ama söylenmemiş cümlelerim var. Çünkü hikayemin sonu o cümlelerle bitecek. Ben o cümlelerimi söyledikten sonra o hikaye bitecek ve bir daha başlayamıyacak.
Hayat çok uzun. Bu yüzden yarım kalan birçok şey oluyor insanın hayatında. Benımde öyle oldu birçok şeyde yarım kaldım. Çocukluğum, ergenliğim, genç kızlığım, ailem, evliliğimde bile yarım kaldığım zamanlar oldu. Hayatın kanunu bu dedim kabullendim. Yarım kalmışlıklar bile mutsuz edemıyor artık beni.
Hikâyeme daha başlayabilmiş değilim. Mevcut hikâyemi saymıyorum. Zira şu anki hikâyem yaşamayı dilediğim bir hikâye değil. Yarım kalan bir şeyler varsa o cümlelerimdir. Hiçbir zaman tamamlayamadım. Hep yarım kaldılar...
cumlelerimi bitirmeden cikmadim hic icimde kalacagina aklinda kalirim daha iyi ama hikayeler hep yarim kalir yanliz kalir hikayenin sonu hic gelmez ya da guzel bitmez
Tuhaf ama her şey yerinde ben yarım kaldım duygular , aşklar, sevgiler , güven duyduğum her şey yarım kalmadı yok oldu... tabi bunları yarım bırakanda bu duyguları bana yaşatan kişiyle aynı kişi olmasi daha acı...🤐
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu kelime açıklamış : Lafı uzattım bile bile ama yarım kalacak.