Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Ooo hemde nasıl o yanlışlara takılıp aynı yerden kaç kere kırıldım. Kısır döngü gibi aynı şeyler geldi başıma. Ve bunu paylaştığım kişi de aynı yerden çok daha kötü bir şekilde hayal kırıklığı yaşattı. İşte bu öbürlerinden çok daha büyük ders oldu bana. O'nda öğrendim herkesin herşeyi yapacağını.. Demekki kimse için "o yapmaz" denmemesi gerekiyormuş. Bunu da yaşayıpta öğrendim.
Ben de yer yer aynı yanlış yarısı kapılıp, aynı yerlerden kırıldığım oldu çokça. Fakat yaş geçtikçe ve zaman ilerledikçe insan artık aynı yanlışlara düşmüyor. Tecrübelerinden ve yaşadıklarından ders alıyor. Zaten sürekli aynı hatayı yapıp insanların seni kırmasına izin vermek büyük bir ahmaklık olur.
Ben sadece bir konudan dolayı kırılabilirdim. O konuda da beni çok kırdılar, evet. Kırdılar, kırılan parçaları birleştirdim, yine kırdılar, birleştirdim, yine kırdılar... Bu gidişle kırılmaya da devam edeceğim... 🙄
Bir ara evet. Çünkü alınacak dersin ne olduğunu kestiremiyordum. Herkes bana iyi gözüküyordu. Kendim gibi sanmamam gerektiğini öğrendiğim zaman olgunlaştım. Uzun zamandır kendim gibi görmüyorum kimseyi. Hataları, doğrulara çevirerek çıktım bu yola. Hatasını tekrar edenin yanımda yeri yok.
Aynı yerden cok kez kırıldım ama olsun demeyi öğrendim. Sabah kalkınca aynaya bakıp yok bişey hayat devam ediyor değip bisey olmamış gibi devam ediyorum
Evren sana sürekli aynı olayları yaşatıyorsa alman gereken dersi almamış olursun bunun için ders alana kadar aynı yerden kırılırız , kırıldım ikiden fazla da sürmez