Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır değil. Yolunda gitmeyen bir şeyler her zaman oluyor. Ya da yoluna sokmaya çalıştıklarımız. Ben bu sıralarda bir konu üzerinde anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum. Bu da beni o anlamaya çalıştığım konuda geriye çekiyor. Ama her şey olması gerektiği gibi olmasına az kaldı. Sabrım son aşamasında.
Öncelikle yaşına rağmen sorularının güzelliği için kutluyorum seni, takip etmesem de okuyup bu soruya cevap vermeliyim dediğim sorular oluyor seninkiler…
Hayatımda bir kaç şey için bir kaç yıl önce düzeltme yapmış olmayı isterdim ama o zaman da şimdiki halimde olur muydum bilmiyorum? O yüzden her ne yaşadıysam vardır bir nedeni diyorum hep. Hem nerden bileceğiz ki hayatımızın altının üstünden daha iyi olmadığını?
Yani kimse için her şeyin yolunda gittiğini zannetmiyorum ben. İllaki bir yerlerde eksiklik var. Özellikle bu yaşam standartlarında her şey yolunda ailesi çok da normal değil ve de mümkün değil. Umudum sadece her şeyin daha güzel olmasından yana.
Birkaç şey dışında hiçbir şey olması gerektiği gibi değil maalesef. Yanlışlıklar hep dönüp dolaşıp beni buluyor. Sanırım benim bu hayattaki sınavım da bu...
Her şey istedigim gibi gitmiyor insanlar hem çalışıyor hem geziyor hem aile ilişkileri ve arkadaş sevgili ilişkileri güzel vede kendilerine ayırabilrcekleri boş zamanları var. Ben ise ilgi alanım olmayan bir işte her gün mesayili çalışıyorum. Tamam güzel para alıyorum ama günde toplasan 14 saatten sadece 5 saatini çalışıyorum gerisi boş boş oturmak. Kendime ayıracak bir zamanım yok tahminen çoğumuzun zamanı yok kendine ayıracak
Eskisi gibi hiç bir şey zevkli gelmiyor hiç bir şeyin eski tadı yok küçükken böyle küçük şeylerle mutlu olabilirken şimdi dünyayı verseler mutlu olmam.
Bu hayattan ne gibi bir beklenti içine girildiğine göre durum değişebilir. Bana göre her şey olması gerektiği gibi, ama çıtayı yükseltsem elbette ki hayata karşı olsn beklentilerimde o derece artacaktır.
Bazen olmaması gerekenin olması gerekir. Bak zulmedenlere, zulmetmemeleri gerekir değil mi? Ama bu da mazlumun imtihanıdır. Şirk koşmamak gerekir değil mi? Ama cehennemin bir anlamı kalmazdı, olmaması gerekenin olması, olmasaydı.
Eksiklikler var, olmaya da devam ediyor. Hiçbir şey tam istediğim gibi olmadı. Hayatın cilvesi sanırım bu da. Yine olanlara şükredip kıymetini biliyorum.