Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Hiç bir sanrı beni betimleyemez.. Kimse neyi, neden, ne zaman kafamdan ne geçirerek yaptığımı asla ama asla bilemez.. Sadece sanar.. Sadece kendi olası tezlerini canlandırır zihninde.. Aslında bu herkes için geçerlidir.. Kimi korktuğu düşüncelerin karşı taraf tarafından uygulanmasından ya da zihinden geçirilmesinden endişe duyar ya da tam tersi hissetmesini istedikleri şeyleri hissettiğini düşünmek isterler.. Hayat boyunca tahmin ve önsezileri güçlü olan bir insandım ben ve bir çoğunda da yanılmadım.. Fakat buna rağmen kimse kimseden hiç bir konuda emin olmamalıdır.. Çünkü sen şunu şu nedenle yaptın dediğiniz anda aksini iddia etmek için her yolu sizin aleyhinize deneyecektir.. Keyifli geceler..
Dışarıdan göründüğüm kadar dayanıklı değilim bende ya da dışarıdan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama elimden geldiğince bunu yansıtmamaya çalışıyorum kimseye, yansıtmak fazla korkutucu geliyor bana. Sanki yansıtırsam daha çok kırılacakmışım gibi geliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Sanıldığı kadar soğuk ve kendini beğenmiş değilim. Sadece dışarıdan öyle gözüküyorum. Ya da bu şekilde görünmek benim koruma kalkanım. Çok az kişi bilir asıl beni. Çünkü kendimi fazla göstermeyi sevmiyorum.
Ben tam olarak sanıldığı kadarım, ne eksik ne fazla... Bunu anca şunun için söyleyebilirim; yabancı olduğum bir ortamda fazla sessiz ve ağırbaşlı dururum ancak o ortamdakilerin sandığı kadar sessiz değilimdir. Konuşkan ve eğlenceli bir insanımdır.
Neşeli güler yüzlü olduğum için pozitif biri olduğumu düşünüryorlar ilk konuşmalarda sonradan fark ediyorlar öyle biri olmadığımı. Sanıldığı kadar pozitif biri değilim. Sanıldığı kadar umursamaz biri de değilim. Takıntılıyımdır aslında ama bu takıntılı halim kısa sürüyor :)
Saf değilim olabilir Çünkü insanlar onları gösterdiğim iyi niyetten dolayı beni bu şekilde zannediyorlar halbuki ben onların konuşmalarından hareketlerinden nasıl insanlar olduklarını anlayıp aniden uzaklaşıyorum ya onlarda şaşırıp bu ani uzaklaşmanın sebebini merak ediyorlar Arasalar da bulamazlar çünkü onlar bir kere yargılarlar sorgulamazlar
Sanıldığı kadarıyla mutlu değilim gülüp geçtiğimiz bakmayın Sanıldığı kadar güçlü değilim her şey sanki güçlüymüş gibi üstüme üstüme geliyor Vs. Vs. ...
Sanıldıgı kadar saf değilim. Bazen saf ayağına yatıyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanıldığı kadar enayi değilim dicem ama yalan olacak enayi olmasaydım bu zamana kadar kullanılmazdım. Sanıldığı kadar akıllı değilim demem lazım sanırım
Sanıldığı kadar güçlü değilim birçok şeye karşı. Dışardan yıkılmaz duvarlarım var gibi duruyo ama içerisi yıkık dökük. Kırılganlıklarım çok fazla ama herkes ben alınmam diye her şeyi yapıyo :)