Selamlar.. Hayattan beklediklerimiz birbirinden bağımsız.. Kimi mutluluk ister, kimi aşk, kimi para, kimi daha iyi bir kariyer.. Evet ama bazen beklemekten de vazgeçebiliyoruz.. Peki senin beklediğin her neyse sen mi beklemeyi bıraktın, O mu gelmedi? Keyifli günler.. 🤘🥂
Merhaba ; Beklemek mi bekletmek mi? Bekleyen olmak güzeldir beklediğim dönemler oldu. Zor ama güzel zamanlardı. Ve şarkıda da dediği gibi bekle dedi gitti ama gelmedi. Belkide hayırlısı böyleymiş. zaten böyle bir durumda bir ömür boyu bekleyemiyorsun. Mecnun olmadığın sürece tabi ki. Bu sebepten ne bekleyen ne bekletilen olmak isterim en güzeli en güzel vakitte seven sevdiğine kavuşarak mutlu bir hayat yaşamalı :)
Sözlerimi ünlü senarist Burak Aksak ile bitirmek istiyorum...
Ben bekledim, o gelmedi. Ben beklemekten vazgeçmedim, o gelmedi. Ben hala bekliyorum, o gelmiyor... Burada "o" diye bahsettiğim şey, aşkın kendisi. Spesifik bir kişi değil yani. Hayatım boyunca güzel bir ilişkinin ve huzurlu bir evliliğin hayalini kurdum ama yok yani olmuyor, aşk bana uğramıyor.
Ben hiç bir zaman beklemedim. Gitmem gerekiyorsa gittim, yapmam gerekiyorsa yaptım. Gelmeyen şeyler de oldu ama en azından ben elimden geleni yaptım diyebildim.
Hayatta Yaradan sabrı öğrettiği gibi beklemeyi de öğretti fakat herkes aynı şeylere sahip olmaz. Hayatın altın değerleri bunun gibi şeylerdir. Beklediğimiz şeylerin çoğu geldi geldi sabredince kalanı da sabırsızlıktan toprağa gitti. Biri minnet iken diğeri rahmet oldu. O yüzden bekleme tabirine inanç gitti gidiyor...
Bazen olmuyor ya bende tam tersiydi gina getirmişdi bunaltmişdi beni saygisizca davrandi herzaman benim dediğim olsun benim gönlüm olsun istiyordu 🤦🏻♀️ artik idare et nereye kadar benimde kalbim taşdan değil ya biraktim ve gittim. Ama sadece sevmiştim birine Aşık olmadim hic eğer ki aşik olsaydim belki ne biliyim beklermiydim ne yapardim ilişki zarar verirdi bi tek simdi umarim Kaderim aşk hayatim güzel olur Amin
Beklemenin sonu hüsran. Bir şeyi ne kadar istersen olmuyor işte. Bekleme bak nasılsa geliyorlar? Oyunun kuralı beklememek. Beklediğim zaman cinlerim tepeme çıkıyor valla. Bekle desinler ömür boyu beklerim valla. Çünkü ben mal olduğum için yaparım. :D