2 si de ama karakter için önce tanıması lazım yoksa işittiğim şeyler genelde şöyle oluyor -soğuk -sert -acımasız -umursamaz ve duygusuz NAM-I DİĞER: BUZ KÜPÜ/PRENSİ kötü tarafımı görenlerde -vahşi -sadist -çift kişilikli -ayarsız ve dengesiz -sosyopat olma olasılığı (değilim, yeterince tanımıyorlar bu yüzü görenler bunu hak etmiş kişiler ve o sırada bu sahnelere şahit olan izleyiciler) NAM-I DİĞER: MELEK YÜZLÜ ŞEYTAN gerçekten tanıyanlar ise: -sadık -dürüst -prensipli -merhametli -sahiplenici (kıskançlık dahil) -korumacı -onurlu NAM-I DİĞER: ABİ (BAZI ARKADAŞLARIM ABİ FİGÜRÜ OLARAK GÖRDÜKLERİNİ DİLE GETİRMİŞLERDİ)
İçim hakkında kötü konuşan sadece bir kişi olmuştu. O da haksızdı, şuanda da öyle konuştuğu için pişmandır sanırım. Dışım hakkında ise olumlu ve olumsuz eleştiri sayısı toplam 5 tane falandır jxjs O yüzden içim daha çok beğenilir diyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tanıdıklarımdan karakterim hakkında iyi şeyler duyuyorum. Bu da benim için çok daha önemli.. Sana sormak istiyorum karakterim nasıl diye ama nedense bir tedirgin oldum duyacaklarımdan o yüzden vazgeçtim 😳😬😬😂
Benim hem içim hemde dışım beğenilir. Kimsenin kalbini kırmadım ve en önemlisi merhametlidir. Haliyle kimseye zararım dokunmuyor. Dış güzellik ise aileden gelen genetikler iyi bu konuda şanslıyım.
İnsanlara ikisini de pek göstermiyorum. Hem içimi, hem dışımı saklıyorum. Ama düşüncelerim, karakterim illa ki kendini ele veriyor. Bu yüzden daha çok içime iltifat alırım. Bu arada yine çok yaratıcı bir soru sormuşsun ☾
Çevremdeki insanlar dış görünüşümden etkilenir özellikle beni tanımayıp sadece görenler. Ama beni tanıyan insanlar eğlenceli yanımı samimiyetimi de sever. Yani hem dış görünüşüm hemde içimi severler.
Yakışıklı biri deilim fakat arkadaşlarım otantik bir caziben var ve bu insanları üstüne çekiyor dediler anlamadım daha doğrusu dediklerini. Benim için ise iç önemli ama dışta biraz önemli tabi 😅
Fizik derken boy uzunluğu, kilo falan mı yoksa diyet, spor yaparak elde ettiğin vücut şekli mi (çünkü bir kısmı doğuştan oluyor insanda diğerleri sonradan kazanılabilen bir özellik)
İlk başta dış görünüşüme bakarlar, düşüncelerim hep insanları benden uzaklaştırıyor zaten... Bundan sonra kendimi çok açıklamıyacağım diyorum lakin olmuyor:))
Yani fiziğimi beğeniyorlar da ben tam beğenmiyorum ama karakterimi daima övmüşlerdir ki bu da benim hoşuma gidiyor ailem sayesinde bir çok karakter konusunda tam oturduğumu düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkisi de begenilmiyo🥲 şaka çirkinim ya disim begenilmiyo😑