Kişilik & Karakter Hayatınız hiç kökten değişti mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor 4 aydır değişen hayatıma hala adapte olamadım 😏🙄 Güncellemeler+1 yıl Detay sormayin😀 Hayatınız hiç kökten değişti mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Tabii ki değişti kendimi olgunlaştırdım artık eskisi gibi değilim 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet Şu altı ayda yapacağım seçimler hayatımı bir kez daha belirleyecek 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Çocukluğumda değişti. şu an da köklü, güzel bir değişim hiç fena olmaz. 1 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Emekli olduğumda değişikliği fark ettim. Uzun zamandır monoton gidiyor. 1 0 Yorumla
Ftyusuf Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 75% +1 yıl noolduki hayırdır. evlendim deme.😊 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yoo besbekarim Yorumla Ftyusuf +1 yıl kökten ne değişti 🤔 Yorumla Ftyusuf +1 yıl hmm.. ozaman cvp vereyim. değişti ama kökten değil.. Yorumla Soran +1 yıl Kısmenevet Yorumla
SormaktanBıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Değişti ama şimdi eski hayatıma döndüm 0 0 Yorumla
Beyazeşekliprens60 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Herzaman değişiyor tek bir şey hariç bedenim 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tabii ki değişti kendimi olgunlaştırdım artık eskisi gibi değilim
Evet
Şu altı ayda yapacağım seçimler hayatımı bir kez daha belirleyecek
Çocukluğumda değişti. şu an da köklü, güzel bir değişim hiç fena olmaz.
Emekli olduğumda değişikliği fark ettim. Uzun zamandır monoton gidiyor.
Olmuştur tabi nadir de olsa..
Değişti,
Boşandım
Ev bark her şey degisti
noolduki hayırdır. evlendim deme.😊
Yoo besbekarim
kökten ne değişti 🤔
hmm.. ozaman cvp vereyim. değişti ama kökten değil..
Kısmenevet
Değişti ama şimdi eski hayatıma döndüm
Evet Hayatım Kökten Değişti Tabikide
Kökten değişmemiştir az değişmiştir
Değişti ve güzel oldu.
Köklü değişim yapmam ufak tefek yaparım
Evet değişti
Olumsuz yönden evet
Herzaman değişiyor tek bir şey hariç bedenim 😂😂
Daha değil
Nasıl bir değişim bu