Merhaba, dedikodu yapmayı sevmem ama farkında olmadan yaptığım oluyordur illaki. Ben daha çok fikirler üzerinden konuşmayı veya konuşulmasını severim. Konuşmanın, günün sonunda da bana veya başkalarına fayda sağlayan bir neticeyle sonuçlanan bir durum olmasını arzu ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Hemcinslerime nazaran erkeklerle dedikodu yapmak daha eğlenceli oluyor bana kalırsa... Kadınların çoğunda haset duygular çekememezlik vesaire olduğundan insan bence pek güvenemez. Şimdi atıyorum A kişisi hakkında bir şey denilse, araya küslük girse o denilen genelde çoğu kadınlar tarafından koz olarak kullanılır. Fakat çoğu erkek de böyle şeyler yok. Yapacaksam erkek arkadaşlarım ile yaparım ve bir kaç kız kuzenimle. Geri kalan kız arkadaşlarıma pek güvenim yok açıkçası. Kimsenin sağı solu belli olmuyor bu devirde.
Ya ben seviyorum ama keyif alamıyorum. Çünkü benim anlaşamadığım insan sayısı çok azdir bu yüzden genellikle arkadaşlarımın sevmediği insanların dedikodusunu yapıyoruz ama ben sadece dinliyorum kötü yorum yapamıyorum içimden gelmiyor.
Pek değil ama arada denk geliyor. Bazen muhabbet arasına karışarak yapılıyor bazen de hızlıca geçiliyor. Öyle çok detaylı bir dedikodu yapmadım, yapamam zaten.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Canım sıkılırsa belasını veririm ama onun dışında sevmiyorum yani sevmediğim kişilerin tabii ki dedikodusunu yaparım çok güzel yaparım hemde ama onun dışında normal dedikodu pek hoşuma gitmiyor
Ben hiç sevmem ya hiç ilgimi çekmez arkadaşlarim yaptığında da hep sıkılıyorum ben, beni ilgilendirmez başkasının hayatı , yaptıkları herkes kendi yaptiklarini kendi hayatlarını konuşmalı bence
Hiç sevmem, dedikodu yapan insandan da anında soğurum. Çünkü bugün bana anlatan yarın beni başkasına anlatır. Boş muhabbet, milleti çekiştirenler bir doğru ben mi kaldım diye düşünmeli.