#heartoffire

Ben hayata hep olumlu yönden bakarım. Geçmişte yaşadığım olumsuzluklarda odaklanıp kalmak bana bir kazanç sağlamaz çünkü. Gelecek muhteşem şeyleri bana getirecektir. Buna inanır, pozitif kalırım.
Hayatımın bir masal olduğunu sanmıyorum. Çünkü hiçbir masalda yazıdan, edebiyattan bahsedilmiyor. Aynı şekilde bir roman olduğunu da sanmıyorum. Çünkü roman kadar aksiyonlu, uzun bir hayatım olmayabilir. Ömrüm ne kadar ve nasıl bir yaşamım olacak bilmediğim için gemi gibi derdim hayatım için. Her an tek bir dalgayla alabora da olabilir, kanatlarını açıp yüzen uçak da.
Herkeste kolay kolay bulunmayan fikirlerim, yaratıcılığım ve hayal gücüm olsa da kendimi hiçbir zaman bir masal kahramanı gibi hissetmedim. Evet bazen bir romandaki seri katil soğukkanlılığıyla davranıyorum. Sanki caniymişim hareket edip konuşuyorum. Ama romana da ayak uyduramam. Çünkü kitap gibi hayatın olunca iki kapak arasına sıkışıyorsun. Okuyanların zihninde sınırsız bir ufka kürek çeksen de ☾
Bazen inancımı yitiriyor olsam da hâlâ o inancı taşıyor olmalıyım ki, hayattayım. Güzel olanı düşün, güzel olan gerçekleşsin düşüncesinin izinden gidiyorum. Kimi zaman işe de yarıyor. Ne zaman güzel şeyler olacağına dair içim kıpır kıpır olsa, iyi şeyler oluyor.
Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, düzgün vücutlu, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli olsaydım mutlu sonla biterdi ama bok gibi olduğum için mutsuzum yani hikayenin sonu belli.
Cevap
57Cevap
Hani bazı filmler vardı ya.
İzlersin bişey anlamazsın. Bakarsın ısrarla anlamak için sonunu beklersin.
Ama sonu anlamsız biter. "Bu filme mi baktım. Boşuna zaman kaybı oldu" dersin.
Sanırım bu sıralarda işte tamda bunu yaşıyorum.
Ve diyeceğim "boşuna zaman kaybı" olacak.
Yani benim masalım belirsizlik yüzünden belirsiz bir şekilde bitecek...
Az kaldı..
Mutlu sonları sevmem zaten🤣 Mutlu son beklemiyorum. Hepinizin sonu ölüm
Ruh emici modun açık kalmış bebeim 😂😂 kapat onu kapat neşelen canlan
Benim ruh emici modum hep aktif olumlu modum sürekli kapalıdır🤣
😂😂 oow yoo ulu tanrım 🤦♀️
Biz masalın sonunu merak edenlerden değiliz. Kaldı ki belki de mutlu gibi görünen sonlarda ne mutsuz durumlar yaşanır. Bilemezsin.
Benim masalım ağır bir romana dönüştü. Yani mutlu son diye bir şeyin olacağına inanmıyorum. Ben anca mutlu sonlu masalları izlerim.
Mutlu bitmez ama mutsuz da bitmez orta şekerli biter öyle.
İnşallah mutlu sonla biter.
Ben inanıyorum.😄
Bu sadece sonunu bildiğim psikolojik gerilim ve dram filmi ve hayır inanmıyorum
İnancım var evet.
Kötü günler göreceğim umudu ile yaşar isem buna yaşamak diyemem.
En üzüntü duyduğum anlarda bilene bunun geçeceğine inanırım.
Masalın sonu benim elimde olur bence.
Kendi seçimlerim ile sona giderim.
İnanç olmadan insan bir adım öteye gidemez. Gitse bilene geriye doğru gider adımlar.
Gün geçtikçe "mutluluk" denen iksiri kana kana hiç içemeyecek gibi hissediyorum artık.
Damla damla tadına bakmak yoruyor, zorluyor ve sıkıyor.
Birileri kadeh kadeh tüketirken, nemini bile hissedememek rahatsız edici.
Var tabii.. Rabbimi tanıyorum, O'na inanıyorum ve bundan dolayı herşeye dair otomatikmen umudum da inancım da sonsuz olur.. Hem de herşeyimle hakediyorum her konuda..
Ölüm varsa mutlu son yoktur.
Asıl hayatı bilseydim (bu kadar insanın nasıl bir alanda nasıl yargılanacağını, ya da sevdiklerimin, hatta kendimin) emin konuşabilirdim.
Ama her halükarda öleceksek, bari güzel yaşayalım da
La casa de Papel geldi aklıma. Orada tam Tokyo ölecekken, mutsuz olduğu zamanlarda en mutlu olduğum anı düşünüp mutlu olurum derdi. Veda ederken de öyle yaptı. Çok etkileyiciydi. Ben de olur da ani bir ölümle ölmezsem bunu yapacağım (tabi aklıma gelirse)..
Bilmiyorum valla yaşayıp göreceğiz bakalım. Artık yedi başlı ejder mi kesiyoruz, kırmızı başlıklı kızı yemeye çalışan kurdun midesine mi giriyoruz, her şey zamana kalmış
Ben bi masal bitirdim. Aslinda guzel bi masaldi olumsuzluklarin masalin kotu hatirlanmasina musade etmemek lazım. Bitmesi gerekliydi bitti ve iyi ki bitti gercek hayatin guzelligiyle basbasayim simdi
valla sonu ne olursa olsun ölüm yani huzur
eğer cehennem değilse yolum o zaman evet mutlu sonla bitecek
Güzel soru 👌 mutlu son için umudumu kaybetmedim çok şükür. Her insan mutlu olmayı hak eder. İnşallah herkesin bir mutlu sonu olur.
Masal kitabı kapanmadiği sürece her şeyin güzel olacağına dair umut hep olacak, her şey güzel olmasa bile o umut beni ayakta tutacak..
Bu konuda umutsuzum. Güzel şeylerin olmasına inanabilmem için zamana ihtiyacım var. Aşk ilişkimde çok iyi şeyler olmuyor ne yazık ki.
Bizi hep böyle avuttular 😂😂😂🤷🏻♀️ Hayırlısı diyelim neyim demeyeceğiz ne olacağız diyeceğiz her zaman
Hayır yok bitmeyecek gibi duruyor Mutlu olsam zaten iki gün sürmüyor bir günü dolduruyor birazcık biraz geçiyor bitiyor
Var şöyle ki iyi insanların elbet guzel huzurlu mutlu yaşayacağı zamanları vardır mutlu sona bu şekilde inanırım.
Evet vardı belkide hissetmiştim biriyle veya inanmıştım ama yanıldım yanıldığını görmek ne garip birseyy
Kalpgözüm acik değil sonucta geleceğimi göremiyorum Allah kaderimi güzelleştirsin Amin ♡ sadece inaniyorum
Masal değil hayallerin güçlü olup gerçekleşme oranı yüksek olmalı benim için.
biter herhalde ya ben hep diyorum ama sonunda çok güzel bi hayatım olacak ya er ya da geç bak görün
Hayır çünkü mutlu son diye bişey olmaz. Mutlu olsaydı sonu olmazdı.
Masalı masaj diye okudum 😂 bu aralar iyi değilim sanırım. Sapik demeyin rica ediyorum 😂
Gerçek hayattayız ve gerçek hayatta masallardan oldukça farklıdır
Masalıma beni sevenlerle devam edeceğim sevmeyen kalpler de duygularımı heba edemem.
Yok hacı bizde mutlu sonla bitmiyo cüceler bize saldiriyo
Masal işte adı üstünde
Gerçek olmadığını biliyorum
Masalların çocuk işi olduğunu gördüğümüz günden beridir mutlu sonlar bizim için umutsuzluktan ibaret
Kesinlikle mutsuz sonla bitecek. Tarih mutsuzları yazar.
Hayatım ne kadar kasvetli ve zor olsa da buna inancım tam artık.
Hayır yok, masalın bitmesini bekliyorum zaten sonu belli
Mutlu sonla bitsin diye bu çabam, olmazsa oldururum
Evet insan isterse yapa bilir. AMA masalara inanmamaktan yanayım
Masalım yok. Olursa da büyük ihtimâl mutsuz son olur. Önceki mutsuz son oldu.
Öyle bir inancım var. Kim bilir belki de gerçekten mutludur son...
Benim masalım başlamadan bitti, mutluluk bana haram.
İyi bir roman olur asla masal olmadı hiçde umudum kalmadı artık
Masalımı Disney kurgulamak istese tarihin ilk R-Rated çizgi filmi çıkardı.
Ne demiş ramiz dayı. Mutlu sonlar hikayelere mahsustur. Oyüzden hayalde kurmam masala da inanmam
Mutlu sonla bitecektir
Kadınlar badboyların kucağından kalkmıyor ki benim masalım mutlu bitsin...
Küçük bir tatil kasabasında emekliligimin (inşallah o günleri görürüm) tadını çıkarsam. Masalım. Mutlu bitti diyebilirim
Bu seferde mutlu sonla bitmedi
Masal devam ediyor yavrum :D Başroller her zaman biziz değil mi :D 💙
Mutlu son kimin umrunda yaşıyoruz işte😅
S... et :D ahah mutluyuz yavrum daha ne olsun
Ettim😅
Benim masalım mutlu sonla bitecek, kaldı ki önemli olan masalın sonu değil; masalı yaşadığım tüm bu süreç çok daha önemli
umut etmek lazım aslında güzel bitecek demek lazım ama arada gerçek hayatta bunlar olmaz diyorum
Mutlu sonla bitecek inş
Çünkü yapmak istediğim 2-3 şey var onu yapayım mutlu olcam
Masalım yok ki, onlar anca masallarda olur hiç boş yere umutlanmayın 😒
Valla benimki direk roman olurdu herhalde mutlu sonlada bilmiyrm belki biter
Dünyada değil ama ahirette mutlu sonsuz olacağına inanıyorum
Sevdiğim kızı gördüm bugün sonra kendime baktım hiç arkadaşım olmadığı aklıma geldi...
Masalların gerçek hikayelerini öğrendik hepsi bizi üzdü
Keşke Pamukprensesin erotik versiyonu çekilse izlerdik
yok be o inançta kalmadı
Ben işimi Allah'a bıraktım
yok ama Rabbimden hala umudum var
Ağır romanla bitti 😅
Azda olsa hala bir ümidim var😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?