Yok kadınlar unutkan kendimden de biliyorum Erkeklerin daha az unutması beni Şaşırttı O zaman olan olayları neden yüze vurmuyorlar ilerleyen zamanlarda
Bence sen masumcuk bir kızsın. Benim önceki manita bana 3 - 4 önceki olayları tekrar tekrar anlatıp öcünü alıyordu. Bazen ben kendimi canımsın filan olduğumu düşünüyordum. Erkekler işine gelmeyen şeyi unutur. Ama kızlar unutmaz. Unuttum derler ama öyle bir zamanda çıkarırlar ki.
Biz gereksiz tüm detayları alt belleğe atıyoruz. Kadınlar ise her konuşmayı her detayı hafızalarına duygusal bir mantıkla kazıdıklarından daha az şeyi unutuyorlar. Erkekler sonuç odaklı kadınlar ise detay odaklı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet doğru erkekler bazı şeyleri daha az kafaya takar olmuyorsa olmuyor moduna çabuk girer.. ama arada erkeklerdenden saplantılı çıkabiliyor..
Soruyu düzelttim cevapla
Bazı erkekler öyle olsada bazıları unutmuş numarası yapar olay bundan ibaret..
Unutmaz yani
Vay be
Çok şaşırdım bu duruma
Bende erkekleri çabuk silen sanırdım
Hayır tabiki erkekler dışa çok yansıtmazlar duygularını daha çok içlerinde yaşarlar..
24 saat uyumama haliyle. Cümleyi kavrayamıyorum. "Erkekler daha az umutlandırır", Bunu ne demek istediniz? Kişiden kişiye değişir.
Düzelttim cevapla 😌
Erkekler işine geleni unutur, işine gelmeyeni unutmaz. Amaaa kadınlar bu konuda daha uzmandır.
Yok kadınlar unutkan kendimden de biliyorum
Erkeklerin daha az unutması beni
Şaşırttı
O zaman olan olayları neden yüze vurmuyorlar ilerleyen zamanlarda
Bence sen masumcuk bir kızsın. Benim önceki manita bana 3 - 4 önceki olayları tekrar tekrar anlatıp öcünü alıyordu. Bazen ben kendimi canımsın filan olduğumu düşünüyordum. Erkekler işine gelmeyen şeyi unutur. Ama kızlar unutmaz. Unuttum derler ama öyle bir zamanda çıkarırlar ki.
3-4 AY
Konu o değil
Bu bir kesin bilgi erkeklerin daha az unuttuğuna dair
Tamam öyle olsun. 😃
erkeğin umudu yatağa kadardır. demek ki aşk meşk işlerine yatak sokmayacaksın. erkegin hep heyecanlı kalmasını sağlayacaksın
Evet öyle
Ama erkekler de umutlanmaya yer arıyor
Bir kadını iyi niyetiyle kişiliğiyle elde etmeli bir erkek. Daha az umutlandirirsa kendi umudunuda kaybeder bunun muhasebesini de yapmalı
Doğrudur cidden sanırım öyle
Mesela bi örnek versene
Umutlanır anladım :). Unutkan anlamadım.
Unutkana göre cevapla
Biz gereksiz tüm detayları alt belleğe atıyoruz. Kadınlar ise her konuşmayı her detayı hafızalarına duygusal bir mantıkla kazıdıklarından daha az şeyi unutuyorlar. Erkekler sonuç odaklı kadınlar ise detay odaklı.
Ama erkekler daha az unutuyor diyorum
Sanmıyorum kadınlar daha az unutuyor.
Öyle görünüyor sadece
Ama erkekler daha az unutuyor
Şöyle bir şey var unutkanlığa kırmızı et iyi geliyor belki erkekler fazla tükettiklerinden olabilir :)
Olabilir mantıklı
Sanki dünyada kadın kalmamış da umut beklentisi içindeyiz hm. :D
Soruyu anlamak için ne yapmak lazım
Düzelttik cevapla bari
Teşekkür ederim iyi günler
Cevaplasana kardeş
Neyi
Basligin devrik
Düzelttim şimdi cevapla🙂
Oyledir. 2 3 yasimdaki yasadigim seyleri ara ara hatırlarım
Oha cidden mi
Aynen bunda sasirilacak ne var
Erkekleriunurkam sanırdım ben
Meğer unutmuyorlarmış
Hayir. Ayrica erkeklere karsi fazla ilgin var sanirim? Veya onlari merak ediyorsun
Yok umrumda değiller
Yıllardır bildiğim bi şey ters çıkınca öğrenmek teyit etmek istedim
Buradaki erkeklerden
Anladim. Yanlış hatırlamıyorsam sen miydin bilmiyorum ama butter fly nickli biri vardi bir ara evlenmek istedigine dair soru acmisti
Yok yok ben değilimdir o 😃
E iyi peki mademmm 😏
Anlamadım
Düzelttim cevapla
Unutkan değilim diğerleri düşünsün
Zaten kadınlarıma asıl unutkan erkekler unutmuyor
Ben cok unutkanim
ne konu da anlamdim
Nasıl
Düzelttim cevapla
Hayatta unutmam
O zaman sevgilin hata yaptı ama gittin evlendin onla