Tam olarak öyleyim dağın başında 1 tane bile insan olmayan bir yerde yaşamak zorundayım herkesten uzakta her şeyden uzakta hapishane gibi sadece telefonum var o kadar şu an 10 gündür bu şekilde yaşıyorum kafayı yemek üzereyim ve 20 gün daha bu şekilde yaşamam gerek hayat neden bu kadar zor yerlere çeker ki insanı şu an öyle bunalımdayım ki
Güncellemeler
+1 yıl
Amnakodumnhayatı keşke senelerce okul okuyacağıma sanayide çırak olsaydım
Cidden merak ettiğim için soruyorum sen tek başına insanlardan şehirden ailenden arkadaşlarından uzakta hiç kimsenin olmadığı bir yerde dağın başında bir kulübede 1 ay zaman geçirebilir misin
Geçiririm. Gündüzleri yürüyüş, koşu yaparım. Doğayla iç içe mis. Akşamları da erkenden yatar uyurum. Detoks olur valla benim için. Kıymetini bil bu günlerinin.
Kanka görüyorsun işte halimi ben ne zorluklarla üniversite okudum o çok kolay olmadı bugünlere gelmek ama bakıyorum da emeğimin karşılığı bu olmamlıydı gerçekten okumak boş zaman kaybı aynı rezaleti çeliyorum bir kaç bölüm dışımda üniversite okunmaya değmez üniversite okuyorsan yıllar sonra anlayacaksın
Valla işte bizim devleti yönetenlerin suçu bunlar, ortalık Suriyeli Afgan dolu, kendi ülkemizin gencine is bulmuyoruz gitmiş elin multecisini doyurmaya çalışıyoruz, seçim geliyor ona göre kararını ver
Maden mühendisiyim ama bu şantiye de sezon açılana kadar bekçilik yapacağım 20 gün kaldı bu nasıl hayat anlamıyorum senelerce okul okudum karşılığına bak hapishane hayatı yaşıyorum resmen
Maden mühendisiyim ben çalışıyorum daha doğrusu bir şantiyede bekçilik yapıyorum ne kadar komik değil mi Burada sezon açılana kadar tek başıma şantiyede kalmam gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
manyak mısın yaşamak istediğim hayat resmen yani telefon dışında
Aslında gündüzleri sıkıntı yok kafam rahat kendimle başbaşayım ama böyle geceleri depresyona giriyorum
Kendine 1 ay kadarcık tahammül edemiyorsan işin zor.
Cidden merak ettiğim için soruyorum sen tek başına insanlardan şehirden ailenden arkadaşlarından uzakta hiç kimsenin olmadığı bir yerde dağın başında bir kulübede 1 ay zaman geçirebilir misin
Geçiririm. Gündüzleri yürüyüş, koşu yaparım. Doğayla iç içe mis. Akşamları da erkenden yatar uyurum. Detoks olur valla benim için. Kıymetini bil bu günlerinin.
Aynen yalnız burası soğuk ve 30 cm kadar kar var dışarı da ayrıca da burada kurt da var keşke her şey sanıldığı kadar kolay olsa
O zaman da yan gelir yarardım. Televizyon izlerdim. Uyurdum, kitap okurdum, yemek yapar, yerim. Çok şey var yapılacak.
O zaman inşallah bir gün benim düştüğüm duruma düşersin
Kendi tercihimle giderim ben.
Bişey olmaz kanka, tadını çıkarmaya bak, ben de köyde çalışırken dağın başında tek kaldığım çok olmuştu, tadını çıkar boş ver kafa dinle, uyu
Kaç gün tek başına kaldın bu şekilde 30 gün dayanabilir miydin.
Öyle senin gibi uzun süre kaldığım olmadı ama en azından telefonun yanında
MK senin gibi diyen çok oluyor
Nasıl kanka
Okumayip sanayiide calissaydim diyen
Kanka görüyorsun işte halimi ben ne zorluklarla üniversite okudum o çok kolay olmadı bugünlere gelmek ama bakıyorum da emeğimin karşılığı bu olmamlıydı gerçekten okumak boş zaman kaybı aynı rezaleti çeliyorum bir kaç bölüm dışımda üniversite okunmaya değmez üniversite okuyorsan yıllar sonra anlayacaksın
Valla işte bizim devleti yönetenlerin suçu bunlar, ortalık Suriyeli Afgan dolu, kendi ülkemizin gencine is bulmuyoruz gitmiş elin multecisini doyurmaya çalışıyoruz, seçim geliyor ona göre kararını ver
Mültecileri savunan bir taraftar değilim zaten benim kararım belli bu konuda aynı düşüncedeyiz merak etme 😉
Oooo adaaamm, Zafer e basıyor muyuz
Yiyecek ve içeceklerini nasıl karşılıyorsun. Vee korkmuyormusun şaka gibi 😱
Yiyecek ve içeçek eksiğim yok bu konuda sıkıntı yok dün çok korkmuştum ancak daha korktuğum bir şey Var ki o da kafayı yemek
Neden kalıyorsun ki?
Maden mühendisiyim ama bu şantiye de sezon açılana kadar bekçilik yapacağım 20 gün kaldı bu nasıl hayat anlamıyorum senelerce okul okudum karşılığına bak hapishane hayatı yaşıyorum resmen
Marcus aurelius düşünceler kitabını oku pdf indir
Kitabın konusu ne ki kanka
evrenin cevabi huzurlu hissediceksin knk oku
Tamam teşekkür ederim
Ne yapıyon ki orada? Elektirikçi misin?
Yok maden mühendisiyim burada sezon açılana kadar bekçi görevi yapıyorum ya çok saçma ya oğlum okul falan okuyorsanız okumayın * böyle hayatı
Allah yardımcın olsun zor iş gerçekten yanına birini verelerdi bari..
Neden orada kalmak zorundasın?
Maden mühendisiyim ben çalışıyorum daha doğrusu bir şantiyede bekçilik yapıyorum ne kadar komik değil mi
Burada sezon açılana kadar tek başıma şantiyede kalmam gerek
Kolay gelsin