Kişilik & Karakter Hangi hava durumunu seviyorsunuz? Cilek0 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben güneşli ve serin olduğunda çok seviyorum ☺️Bugün hava çok güzeldi 🌷 Hangi hava durumunu seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kapalı havaları yağmurlu karlı havaları 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Yağmurlu ve rüzgarlı 1 0 Yorumla
Justtacigarete Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Güneşli ama ılık, hafif esintili ne terletecek kadar sıcak ne üşütecek kadar soğuk,❤️ 2 1 Yorumla Cilek0 +1 yıl İşte tamda bu ne az ne fazla. 😍🌷 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güneşin kavurmadığı sakin havalar fazla sıcak bunaltıyor 1 1 Yorumla Cilek0 +1 yıl Aynen Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Bahari severim hafir ruzgar saclarini hareketlendirecek kadar yari güneş ara ara isitacak kadar...Ve tabiki yaz...Iligini kemigini kavuracak kadar sahil olmali yanliz o sart 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Bende kapalı ve serin havalara severim. Güneş; enerji mi çekiyor resmen.Yağmurlu havalar, gök gürültülü, rüzgarlı havaları da severim. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yağmur dindikten sonra ortaya çıkan gökkuşağı havasını seviyorum 🌈 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kara bulutlu ve hafif esintili bol yıldırımlı kasvetli hava aşığıyım 1 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kapkara bulutların gökyüzünü kapladığı, lodosun estiği, hafif yağmur atıştıran o havayı seviyorum.cut. 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Bulunduğu ortamı güzel gösteren bir tipin var görseli bile sen güzel gostermissin 0 0 Yorumla
ayhani647 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Yağmuru ve karı çok severim saatlerce üstüme yagabilirler 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Güneşli çok yakmayanAkşamlar da gökgürülülü ve yıldırımlı sağnak 1 0 Yorumla
resimvemüzikruhu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Her tarafı kara bulutlar saracak, hafiften soğuk rüzgar esecek ama yağmur yağmayacak aşığım öyle havalara. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güneşten daha güzel olan şeyler varmış orada mesela sen... Hafif ılık havalar favorim. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Karabulutlu, gökgürültülü havaları severim. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Ilık güneşli 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl sağanak yagmur ve gokgurultusune bayılıyorum 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yağmur ve karlı havalar benim sevdiğim. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Ne böyle çok sıcak ne böyle çok soğuk. 1 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzel foto 👍 1 2 Yorumla Cilek0 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Rica ederim Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. yaz olmasın da ne oluyorsa olsun 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Genelde bulutlu havalar. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güneşli ama soğuk 1 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulutlu 1 0 Yorumla
Doktorkadikoy Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl ben hep açık hava severim sıcak soğuk fark etmez 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. ben yağmurlu 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Bahar havalarını 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güneş 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl güneş yok ve palto var üzerinde:) 0 19 Yorumla Cilek0 +1 yıl Palto dedigin serin havalarda giyilen ince birsey oyle kalın degil güneş de var arkadaki gün batımındaki güneşi görmeyecek kadar kör olamazsın 🤓 Yorumla Richardgör +1 yıl ooooo gözümü almış ondan göremedim demek ki:))))))) dur güneş gözlüğümü takayım çıplak gözle bakmayalım:)))) Yorumla Cilek0 +1 yıl Sende bir sorun var ama neyse kardeş Yorumla Richardgör +1 yıl dayı amca, şakir abi diycen, kardeş ne:) Yorumla Cilek0 +1 yıl Tamam tatlım Yorumla Richardgör +1 yıl ne-np.facebook.com/.../ Yorumla Richardgör +1 yıl 4.15. dakakdan itibaren izle:))) Yorumla Cilek0 +1 yıl Hahahah çok guzel bir film di hatirlattin icin sagol Yorumla Richardgör +1 yıl diyo ya ne şakiri, abi , dayı, şakir a diyeceksin:))))) Yorumla Richardgör +1 yıl bişi değil , ben gülmeyi severim ama millet bazen mal çıkıyor ciddiye alıyor herşeyi Yorumla Cilek0 +1 yıl Aynen de o insanlardan bir farkin yok.. herseye negatif bakionuz Yorumla Richardgör +1 yıl yo ben makara yapıyorum sen ciddiye alıyosun:) Yorumla Cilek0 +1 yıl Yoo bende makarna yapiom Yorumla Cilek0 +1 yıl Makara Yorumla Richardgör +1 yıl palto yu bilerek mi büyük aldın, büyüyncedemi giyeceksin:))))) Yorumla Cilek0 +1 yıl Modası oyle, anlayan bilir :) Yorumla Richardgör +1 yıl anlıyorum:))) işine gelmedimi moda:))) milano modası herhalde dahaburalara düşmedi malum:) Yorumla Cilek0 +1 yıl Sen saçmalion Yorumla Richardgör +1 yıl bence palto büyük gelmiş sana)):)))) ya da yamurda ıslanıp sen çektin palto aynı kaldı:))) Yorumla
Mirovetenii Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Burasi turkiye mi 0 2 Yorumla Cilek0 +1 yıl Almanya Yorumla Mirovetenii +1 yıl Guzelmiss Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kapalı havaları yağmurlu karlı havaları
Yağmurlu ve rüzgarlı
Güneşli ama ılık, hafif esintili ne terletecek kadar sıcak ne üşütecek kadar soğuk,❤️
İşte tamda bu ne az ne fazla. 😍🌷
Güneşin kavurmadığı sakin havalar fazla sıcak bunaltıyor
Aynen
Bahari severim hafir ruzgar saclarini hareketlendirecek kadar yari güneş ara ara isitacak kadar...
Ve tabiki yaz...
Iligini kemigini kavuracak kadar sahil olmali yanliz o sart
Bende kapalı ve serin havalara severim. Güneş; enerji mi çekiyor resmen.
Yağmurlu havalar, gök gürültülü, rüzgarlı havaları da severim.
Yağmur dindikten sonra ortaya çıkan gökkuşağı havasını seviyorum 🌈
Kara bulutlu ve hafif esintili bol yıldırımlı kasvetli hava aşığıyım
Kapkara bulutların gökyüzünü kapladığı, lodosun estiği, hafif yağmur atıştıran o havayı seviyorum.
cut.
Bulunduğu ortamı güzel gösteren bir tipin var görseli bile sen güzel gostermissin
Yağmuru ve karı çok severim saatlerce üstüme yagabilirler
Güneşli çok yakmayan
Akşamlar da gökgürülülü ve yıldırımlı sağnak
Her tarafı kara bulutlar saracak, hafiften soğuk rüzgar esecek ama yağmur yağmayacak aşığım öyle havalara.
Güneşten daha güzel olan şeyler varmış orada mesela sen... Hafif ılık havalar favorim.
Soğuk olmayan karlı havalar 😁
Karabulutlu, gökgürültülü havaları severim.
Ilık güneşli
Güneşli ve sonbahar aylarını
sağanak yagmur ve gokgurultusune bayılıyorum
Soğuk havayı seviyorum
Yağmur
Yağmur ve karlı havalar benim sevdiğim.
Karlı havayı seviyorum..
Ne böyle çok sıcak ne böyle çok soğuk.
Güzel foto 👍
Teşekkür ederim
Rica ederim
yaz olmasın da ne oluyorsa olsun
@cadiikizzz_sen ne seversin
Genelde bulutlu havalar.
Güneşli havada hafif rüzgar esmesi
Güneş
Güneşli ama soğuk
yağmurlu ve yayla havalarını
Bulutlu
Tihame havasini
Güneşli severim
Yağmurlu
ben hep açık hava severim sıcak soğuk fark etmez
Bulutlu
Güneş
Güneşli
Hafifnkapalı
ben yağmurlu
Bahar havalarını
Don
.
Güneş
güneş yok ve palto var üzerinde:)
Palto dedigin serin havalarda giyilen ince birsey oyle kalın degil güneş de var arkadaki gün batımındaki güneşi görmeyecek kadar kör olamazsın 🤓
ooooo gözümü almış ondan göremedim demek ki:))))))) dur güneş gözlüğümü takayım çıplak gözle bakmayalım:))))
Sende bir sorun var ama neyse kardeş
dayı amca, şakir abi diycen, kardeş ne:)
Tamam tatlım
ne-np.facebook.com/.../
4.15. dakakdan itibaren izle:)))
Hahahah çok guzel bir film di hatirlattin icin sagol
diyo ya ne şakiri, abi , dayı, şakir a diyeceksin:)))))
bişi değil , ben gülmeyi severim ama millet bazen mal çıkıyor ciddiye alıyor herşeyi
Aynen de o insanlardan bir farkin yok.. herseye negatif bakionuz
yo ben makara yapıyorum sen ciddiye alıyosun:)
Yoo bende makarna yapiom
Makara
palto yu bilerek mi büyük aldın, büyüyncedemi giyeceksin:)))))
Modası oyle, anlayan bilir :)
anlıyorum:))) işine gelmedimi moda:))) milano modası herhalde dahaburalara düşmedi malum:)
Sen saçmalion
bence palto büyük gelmiş sana)):)))) ya da yamurda ıslanıp sen çektin palto aynı kaldı:)))
Sıcak ve güneşli
Yazı
Burasi turkiye mi
Almanya
Guzelmiss
Yağmur aşk ben