Kişilik & Karakter Temas bağımlılığınız var mı? theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Benim var galiba bende daha çözemedim Güncellemeler+1 yıl Süper soru :) Temas bağımlılığınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sevdiğime karşı var. Yanımdayken bi anda ağzını burnunu öpebiliyorum şjlbkj 2 1 Yorumla theemavi +1 yıl Ne güzel , Mutluluğunuz artarak devam eder İnşallah Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sadece sevdiğim kişiye karşı var onun dışında pek dokunma heveslisi birisi değilim 1 1 Yorumla theemavi +1 yıl öyle olmasa sıkıntı zaten knk :) Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Özellikle duvara karşı bu bağımlılığım elim duvara değmeden uyuyamam mümkün değil 😅 1 1 Yorumla theemavi +1 yıl İyiymişşş abla :) Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Hayır pek hoşlanmam fazlasından 1 1 Yorumla theemavi +1 yıl pekii , Teşekkür ederimm Yorumla
anonimdekim Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eşime karşı olacak, şimdilik yok ahahja 1 1 Yorumla theemavi +1 yıl iyiymişşş Yorumla
kar_de_len Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sanki azıcık var gibi. 1 1 Yorumla theemavi +1 yıl iyiymiş :) Yorumla
Bosluktaaçılmışhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevmem 1 1 Yorumla theemavi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Evet var 1 2 Yorumla theemavi +1 yıl nasıl bişey oluyor bazen sıkıntı çıkarıyor mu? Yorumla niger +1 yıl Karşılıklıysa hayır değilse temas etmezsin zaten Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Var evet 1 2 Yorumla theemavi +1 yıl nasıl bişey oluyor bazen sıkıntı çıkarıyor mu? Yorumla EmirAdakul +1 yıl Evet hoşlanmayan insanlar oluyor tutamıyorsun kendini sorum çıkıyor Yorumla
zumu96 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Evet galiba var)) 1 3 Yorumla theemavi +1 yıl vardır var :) Yorumla zumu96 +1 yıl Mutlaka olmalı😁 Yorumla theemavi +1 yıl :)) Yorumla
Vffggff5 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evet var 1 3 Yorumla theemavi +1 yıl nasıl bişey oluyor bazen sıkıntı çıkarıyor mu? Yorumla Vffggff5 +1 yıl Yalnızlık sıkıntı çıkarıyor bide eski sevgililerim genelde sarılınca bile azan tiplerdi Yorumla theemavi +1 yıl o tipler sıkıntı ya gerçi öyle olmayan erkek çok azdır ben de onlardan mıyım bilmiyorum , yani benim var mı bilyimorum daha öğrenmek nasip olmadı Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Bi zamanlar vardı 0 1 Yorumla theemavi +1 yıl nasıl geçti pekii kötü bişey mi sence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevdiğime karşı var. Yanımdayken bi anda ağzını burnunu öpebiliyorum şjlbkj
Ne güzel , Mutluluğunuz artarak devam eder İnşallah
Sadece sevdiğim kişiye karşı var onun dışında pek dokunma heveslisi birisi değilim
öyle olmasa sıkıntı zaten knk :)
Özellikle duvara karşı bu bağımlılığım elim duvara değmeden uyuyamam mümkün değil 😅
İyiymişşş abla :)
Hayır pek hoşlanmam fazlasından
pekii , Teşekkür ederimm
Eşime karşı olacak, şimdilik yok ahahja
iyiymişşş
Sanki azıcık var gibi.
iyiymiş :)
Sevmem
Teşekkür ederim
Evet var
nasıl bişey oluyor bazen sıkıntı çıkarıyor mu?
Karşılıklıysa hayır değilse temas etmezsin zaten
Var evet
Evet hoşlanmayan insanlar oluyor tutamıyorsun kendini sorum çıkıyor
Benim doğuştan var 😊👍
Hayır
Evet galiba var))
vardır var :)
Mutlaka olmalı😁
:))
Evet var
Yalnızlık sıkıntı çıkarıyor bide eski sevgililerim genelde sarılınca bile azan tiplerdi
o tipler sıkıntı ya gerçi öyle olmayan erkek çok azdır ben de onlardan mıyım bilmiyorum , yani benim var mı bilyimorum daha öğrenmek nasip olmadı
Bi zamanlar vardı
nasıl geçti pekii kötü bişey mi sence
Yook
Çok var
Var.