Hissi kablelvuku olacakları önceden hissetme önsezi yaşayanlarınız var mı ciddi ciddi?

Öncelikle bundan aylar önce rüyamda bi meydanda karmaşa görmüştüm kalabalık insanlar ve kavga görmüştüm sonrasında hep rüyamı hatırlamaya çalıştım çok hatırlayamadım devamında sevgilimle farklı bi şehire konsere gittik Hakan Altun konseriydi orada ise tartıştık sonra kavgamız büyüdü dışarıya çıktık tartışıyorduk bu seferde başkaları bakıyor gibi oldu alkolün etkisiyle oda ne yaptığını bilmiyordu onlara saldırdı sevgilim ortalık karıştı rezillik çıktı birbirlerine girdiler rezil olduk etrafımızda 20 30 kişi oluştu hayatımda böyle rezil olmamıştım o derece polis arabaları filan geldi rüyamın aynısıydı neyse ben sevgilimle yaşıyorum başka şehirden buraya geldim onun yanına yerleştim 1 sene oldu ilişkimiz uzakla birlikte toplam 3 yıllık ama bu durumdan mutsuzum ayrılmak geçiyor içimden ama ilişkimize de kıyamıyorum o kadar emekler filan bugünlerde de bi dejavu yaşadım rüya değildi uyanıktım eskiden birlikte yaşadığım kız arkadaşım beni almaya gelmiş saçları topluydu yüzü gayet net arabada yolculuk yapıyorduk anlık 2 3 saniye resmen gördüm uykuda değildim sanıyorum ki beni almaya gelmişti neden gördüğüm şeyler gerçekleşiyor gibi oluyor böyle şeyler yaşayanlarınız var mı yoksa psikolojik bir durum mu
Hissi kablelvuku olacakları önceden hissetme önsezi yaşayanlarınız var mı ciddi ciddi?