Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar takıntı derecesine getirip 1 80 altı erkekleri erkekten saymayan ya da tam tersi olanlar var ben onları diyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kısa erkekler itici bu yüzden kızlar haklı bence ve arada boy farkı olsun boşverin. En az 1.80 olucak erkek.
Buna sen veya senin gibiler karar vermiyor erkekliği böyle şeylerle olcmeniz anormal işte
ben 189 um benden kısa sevgili istemiyorum diye hakkımda çok kötü şeyler söyleyenler var
Senin hakkındır ya
e bi zahmet o kadar çalıştık
1.70 ve uzeri benim icin daha iyi ama onlarda beni kabul etmez
Niye ki
Boyum kisa :(
150 sevdamız aslinda bizi daha erkeksi hissettirdiginden dolayi ayni durum kadinlar icinde gecerli
Her erkek öyle değil ama sadece daha erkeksi hissetme ihtiyacı olan erkekler öyle diyelimm
simdi ben sana bunun evrimsel psikolojik alt yapisini anlatirdim da üseniyorum yazmaya sen derin dusunursen ne demek istedigimi birgun anlarsin
Hayır anlıyorum kadınların boğuk sesli erkeklerden hoslanmasıyla aynı sebep ama senin dediğin gibi olmayan zaten kendini yeterince erkeksi hissedenler de var onu dedim iyi geceler
anlamadı boş ver iyi geceler
Anladım diyorum abicim psikoloji bilgim senden fazla emin ol ama 1 50 sevdası olan uzun boylu erkek kadar 1 50 leri sevmeyenler de var demek ki her erkek erkeksi hissetmeye ihtiyaç duymaz çünkü az gozlem yap anlarsın
psikoloji bilgisi benden fazla olan arkadaş ben sevip sevmemekten bahsetmiyorum sevmek başka bir şey ben hazdan tam anlamıyla sahip olma arzusundan bahsediyorum sen bana bir erkegin 150 boyunda olan bir kızı sevmemesinden bahsediyorsun böyle birşeyin garantisini bana nasıl verebilirsin? bu durumda bende sadece boyu 150 olan kizlarimi seviyorum bu mudur? her erkek kendisini daha erkeksi hissettiren kadından daha fazla haz alır diger turlude haz alır ama boyle bir durumda daha fazla haz alır.
Offf hoslanmayla sevmeyi karistirmisim ama yine aynı şey 1 50 lerden hiç haz etmeyen uzun boylu erkekler de var bunu niye kabullenemiyorsun
Bi sus ya
yorumumu niye sildin yahu 😂😂
takıntılı insanlardan uzaklaşırsan rahat edersin neyi dert ediyorsun
Yok ya uzun erkekler kısa kızlar daha çekici geliodur ondandır
1.50 kız modası mı başlamış? :D
Sapıklıktan ziyade bana ahmaklık gibi geliyor.
takıntılı olanlar sapik bencede
Ya olabilir