Selam! Bebekler yetişkin olacağı sürece gelene kadar çevresini izler ve normal olarak karşılanan her ne varsa onu yapmaya çalışır. İnsanlar genel olarak hal hareket ve davranışlarını ailelerinden ya da çevresinden örnek alırlar. Sizin böyle bir özelliğiniz var mı? Örnek alınabilecek bir kişisel özelliğinizin olduğunu düşünüyor musunuz?
önemli kararları acele almam, ön yargılarım asla yoktur bir insanı anlamak için onu sonuna kadar dinlerim.. her zaman öğrenmeye açık olurum yaş kaç olursa olsun.. bu yüzden belki biraz daha çabuk olgunlaştım, sinirlendiğim zaman karşı tarafı istemsizce kırmamak üzmemek için bulunduğum ortamı terk ederim ve yalnış yaptıysam bunun düşünürüm..
Bazı konular haricinde çok sabırlı ve sakin biriyim. Fevri davranışlarım yoktur. Bu özelliklerim bence örnek alınası özellikler. Sabırlı olmak güzel bir şey..
Çabuk sinirlenmiyorum, öfkeme hakim olabiliyorum. Tehlike anında soğukkanlı oluyorum. Hatalarımdan ders çıkarıyorum. Çok güzel hırs yaparım. Örnek alsın bebeler. 😏
Kin tutmayı sevmiyorum onun yerine samimiyetin bitmesi taraftarıyım bence herkes böyle olmalı çünkü kin en çok sana zarar verir, sağlıklı düşünmeyi engeller