Valla herkese her konuda akil veren ben kendime gelince bir halt beceremeyen yine ben 😀 iyi bir dinleyiciyim fikirlerim de çok önemseniyor hep de hakli çıkarım yeri geldi mi oturur ağlarım onlarla yeri geldi mi gırgır şamata her şey var maşallah daha ne olsun canm kendim😀
Bedavaya rehberlik ve psikolojik destek sağladığım için yüksek ihtimalle. Bitmek bilmeyen pozitif enerjimle onları da olumlu düşünceye sevk ettiğimden ya da her dertlendiklerinde ortamı güneşli bir hava gibi aydınlatıp dağıttığım için de olabilir. Ama çoğunun gerçekten sevdiğine inanmıyorum. Şimdi yanımdalar çünkü benden elde ettikleri bir çıkar var. Yarın yanımda kaçı kalacak o meçhul mesela ☾
Samimiyim bir kere, özellikle en yakınlarıma karşı tamamen kendim gibi davranabiliyorum. Güzel bir dinleyiciyim, rahatlıkla gelip anlatırlar dertlerini, sıkıntılarını ve güven verdiğimi de düşünüyorum. Yargılayıcı yaklaşmam hiç kimseye, bu yüzden kimseye anlatamadıklarını anlatırlar genelde...
Çevremde herkes derdini bana anlatır. Çünkü fazlasıyla iyi bir dinleyiciyim. Ufak bir sıkıntıdan da her türlü destek çıkarım. Herkese yardımcı olmak istiyorum çünkü hayatlarını başka insanlar yeterince yoruyor.