Rüyada olduğumu farkedip kontrol ederken böyle işler yapmayı seviyorum ama asıl sorum şu beynimi yorduğum için istemsizce uyanmak zorunda kalıyorum bu işi nasıl alıştırabilirim kendime uzun süre rüyada kalmak istiyorum ama akıl karıştırıcı işler uyandırıyo beni
bence zor çünkü sen kendi istediklerini düşündüklerini yaparken rüya da daha fazla düşünüyorsun yoruyorsun kafayı bu da uykuyla uyanıklık arasında ki dengeyi bozacaktır uyuyan beyni uyandıracaktır. birtakım zor işler :)
En çok istediğim şeylerden biri lucid dream yapabilmek ama beceremiyorum. Eski bi arkadaşım yapabiliyordu sanırsam aynalara bakılmaması, fazla detaya girilmemesi falan gerekiyor
O değilde şu dikkatimi çekti ben troll soru sorup dalga geçmek için indirdim bu uygulamayı troll sorularımın altında daha fazla insan oluyo, bu tarz sorularımın altında ise çok çok az🤠✌🏿
Lucid konusunda sadece rüyamda bir şeylere odaklandığım zaman güzel devam ettiriyorum kedinin kürküne bakmak gibi ama bu seferde ya uyanamazsam diye endişelenip uyanıyorum sanırım senin dediğin gibi stres yapmamam lazım ☹️
İnsanlar az şey biliyor çünkü 💁♀️ troll soruda mantıklı cevap vermeleri gerekmiyor saçmalıyorlar xp ve kız düşürmek içinde yazıyor. bende mantıklı soru sorduğumda az kişi yorum yazıyordu
Daha önce Lucid dream uygulamadım rüyada olduğumu anlamıştım ama kontrol edememiştim yine uzaktan izliyor gibiydim yani o an sen yönetiyorsun gibi ama uyandığında sanki film bitmiş gibi hissediyorum. bence de stres yapma veya zorlama bazen uyumayı denedikçe uykun daha çok açılır
Cidden bu film örneği güzelmiş, lucid rüyanın tek kusuru çok sık yapınca bağımlılık yapıyor bu yönünden korksamda asla vazgeçemem kendisinden, merakın var gibi böyle konulara eski rüyalarını bir yere yazdıysan dönüp dönüp oku bu sefer daha rahat kontrol edersin
Ben rüyalara kaldığım yerden devam etmeyi denemiştim bir kaç kez başardım rüyalarımı düşünerek uyuyordum ve uyandığımda rüyaların sadece çok az kısmı kalıyordu ama sürekli yapmak zor
Bazı dönemlerimde çok yaptığım için gerçekle rüyayı karıştırıyorum ama rüyada uzun süre kalanlar nasıl kalıyo hep merak ediyorum yemek yapan bile var ilginç