Kişilik & Karakter Banyo yapmam lazım ama yapasım yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yapasım nasıl gelir ansmdkx Güncellemeler+1 yıl Neysem ben gidiyom banyo yapmaya hadi öptüm bys ahhabjssjsjdk Banyo yapmam lazım ama yapasım yok? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belki bir erkekle tanışırsın yakın zamanda. O erkeğin yanındayken burnunu tutmasını istemezsin değil mi? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kokmuyom abartma ajnsnds Yorumla Cevap sahibi +1 yıl alışmış olduğun için koktuğunu anlamıyorsun belki de ksdfjsdfj Yorumla Soran +1 yıl Yok artık hahahhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıldı duş? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yıkandım çıktım valla bişi yapmadım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee yani. Başka ne yapacaksın? 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen çok fenasın ahbabshjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bee masumum ben🥺 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalk temiz çamaşır çıkar sonra gir banyoya Bi de yaramazlık yap kendi başına suyu aç sonra 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle uykum geliyo hiç yapasım gelmiyor sonra hajajjs ama yaptım 😎 Yorumla Oxseli +1 yıl Yaramazlık mı yoksa banyo mu 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilmem düşünelim birlikte. Bende yapmayı düşünüyorum birazdan 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ben yaptım, sen yaptın mı jsjsns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 3 dakika oldu çıkalı sjjsjsjssj Yorumla Soran +1 yıl Benim de yarım saat oldu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hızlısın yahuuu.🤣 nasıl oldu da kalkıp yaptın? Yorumla Soran +1 yıl Ders çalışacaktım bi de, o da yetişsin diye girdim şimdi de ders çalışasım gelmiyo 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha ne çalışıyorsun :) biraz konuşalım o da gelir 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Matematik. Sözelim b*k gibi ben de matematik fizik kimya falan öyle gidiyorum jsksmk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üniversiteye mi hazırlanıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Evet ama seneyeki sınava Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi bölümü istiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Mühendislik istiyorum ama daha hangi dal karar vermedim jdjjsk kimya olur biyoloji olur endüstri olur dnjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birçok seçenek var. Peki hangi şehirde okumayı istiyorsun ve üni? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap vermedin? Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Bende sırf banyo yapmamak için mastürbasyon yapmıyorum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ahjansjs Yorumla BlueTree +1 yıl Yıkandın mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla BlueTree +1 yıl 😀 İyi sıhhatler olsun Yorumla Soran +1 yıl Sağol jssjs Yorumla BlueTree +1 yıl Sana bit şey soracağım Sence saç ektirmeli miyim Yorumla Soran +1 yıl Bence gerek yok ama sen kendini daha iyi hissedeceksen ektir gitsin hayata bir kez geliyoruz jsjskks Yorumla BlueTree +1 yıl Böyle de yakışıklı mıyım Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla BlueTree +1 yıl Ne biliyim seks hayatım yok acaba diyorum tipim kötü de o yüzden mi Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl mastürbasyon mi yaptin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok regl bitti Yorumla Mehmetby123 +1 yıl İstegin var mı Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kötü şeyler yap mecbur yaparsın dmdmdm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mecbur yapcam zaten hahshsjs Yorumla makenzaviich +1 yıl lannn dkfkdkdkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Ajjddj regl bitti ondan😂 Yorumla
selim009 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Çıkınca baba bi görün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıktım he Yorumla
cnrilhn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Pislik 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahsjdjdkmss Yorumla cnrilhn +1 yıl Sevdim seni 😂 Yorumla
Gürlevik__ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Bn yaptirayim sana😉 0 1 Yorumla Gürlevik__ +1 yıl Hasi ama Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Banyoda yaramazlık yapacağını hayal et 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tadını çıkar Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asagilari yokla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Belki bir erkekle tanışırsın yakın zamanda. O erkeğin yanındayken burnunu tutmasını istemezsin değil mi?
Kokmuyom abartma ajnsnds
alışmış olduğun için koktuğunu anlamıyorsun belki de ksdfjsdfj
Yok artık hahahhs
Nasıldı duş? 😂
Yıkandım çıktım valla bişi yapmadım 😂
Ee yani. Başka ne yapacaksın? 😂😂
Sen çok fenasın ahbabshjs
Yok bee masumum ben🥺
Kalk temiz çamaşır çıkar sonra gir banyoya Bi de yaramazlık yap kendi başına suyu aç sonra 😂😂
Öyle uykum geliyo hiç yapasım gelmiyor sonra hajajjs ama yaptım 😎
Yaramazlık mı yoksa banyo mu 😂😂
Bilmem düşünelim birlikte. Bende yapmayı düşünüyorum birazdan
Ben yaptım, sen yaptın mı jsjsns
Evet 3 dakika oldu çıkalı sjjsjsjssj
Benim de yarım saat oldu 😂
Hızlısın yahuuu.🤣 nasıl oldu da kalkıp yaptın?
Ders çalışacaktım bi de, o da yetişsin diye girdim şimdi de ders çalışasım gelmiyo 😂😂
Hahaha ne çalışıyorsun :) biraz konuşalım o da gelir 😅😅
Matematik. Sözelim b*k gibi ben de matematik fizik kimya falan öyle gidiyorum jsksmk
Üniversiteye mi hazırlanıyorsun?
Evet ama seneyeki sınava
Hangi bölümü istiyorsun?
Mühendislik istiyorum ama daha hangi dal karar vermedim jdjjsk kimya olur biyoloji olur endüstri olur dnjd
Birçok seçenek var. Peki hangi şehirde okumayı istiyorsun ve üni?
Cevap vermedin?
Bende sırf banyo yapmamak için mastürbasyon yapmıyorum
Ahjansjs
Yıkandın mı?
Evet
😀 İyi sıhhatler olsun
Sağol jssjs
Sana bit şey soracağım
Sence saç ektirmeli miyim
Bence gerek yok ama sen kendini daha iyi hissedeceksen ektir gitsin hayata bir kez geliyoruz jsjskks
Böyle de yakışıklı mıyım
Evett
Ne biliyim seks hayatım yok acaba diyorum tipim kötü de o yüzden mi
mastürbasyon mi yaptin
Yok regl bitti
İstegin var mı
kötü şeyler yap mecbur yaparsın dmdmdm
Mecbur yapcam zaten hahshsjs
lannn dkfkdkdkdkdk
Ajjddj regl bitti ondan😂
Çıkınca baba bi görün
Çıktım he