Birilerinin gazına gelip de yanlış adımlar attığınız oldu mu?

Kimsenin gazına, dolduruşuna gelmem.
Benim de bir aklım, fikrim var. Neden başkalarının yönlendirmesiyle hareket edeyim ki..
Eğriyi doğruyu ayırt edebilecek durumdayım o yüzden kolay kolay kimsenin gazına gelmem.
Hayır, pek gaza gelen bir insan değilim açıkçası. Sadece gerçekten ucunda çok istediğim bir şey varsa ancak o zaman hırslanırım, ki zaten bunu da kim yapmaz ki? Herkes istediği bir şey için elbet az da olsa çaba gösterir bence.
Anlık olarak kolay ikna olabiliyorum sadece.😄
Ama gaza gelmek gibi değil de mantıklı gelen bir öneri olduğunda böyle bu daha çok.
Onun dışında gaza geldiğimi söyleyemem.
Teşekkür ederiiiğm.❤️💫
Bazen geldiğim oluyor ama gaz verdiklerini anlamadığım zamanlar, genelde anladığım için tepkisiz kalıp gaza gelmiyorum. 😬
Cevap
41Cevap
Hayır, gaza gelmem. Şimdiye kadar gazla yaptığım bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Kendi kafamda ölçüp biçerim ona göre hareket ederim.
Gaza gelmem ama sağlam kanıtlar sunarsa dikkate alırım.
Çok yakınım ve sözlerine güveniyorsam dinlerim. Onun haricinde gaza gelmem..
Hayır gelmem kendim düşünürüm iyice.
Hayır kimsenin düşüncesini ve fikrini umursamıyorum
Cok sinirli oldugumda biraz sagi solu yikip dokmem lazim.. o ilk soku attiktan sonra daha derinden dusunebiliyorum ve karsimdakini dinleyebilirim..
Gazla çalışmıyorum. Ama evden yana moralim bozuksa işte konsatre olup ona asılırım. İşten moralim bozuksa eve aileme kanalize oluyorum gibi gibi işte
Şöyle atıyorum bir ortamdayken git şu Kızla konus konusamazsın veya birisi üstünü çıkar demişti öyle ufak tefek gelebilirim
Eğer hakim olduğum bir konuda bana gaz veriliyorsa evet gelirim. Fakat kendimi yetersiz bulduğum bir olay söz konusu ise kimsenin gazı işlemez.
Bazen kankimin gazına geliyorum ama onun dışında her önüme gelenin verdiği gazdan etkilenen skskdm
Kimse bana bir şeyi yapamazsın dememeli iş üzerindeyken, acayip sinir olurum ve kırar döker yaparım.
Gazla çalışmıyorum ben😄.. Gelmem kendi kararımı kendim alırım..
Gelmem konuşurken hep muhalefet konuşurum, benden bıkarlar
Şu an hayır ama gelmişliğim olmuştu..
Gaza gelerek boyumun üç katı duvardan atladığımı bilirim.
çok şükür gelmem ama gelenlerin hepsi belayı buluyor
Konuya göre değişiyor sanırım. alışveriş vb gibi konularda evet gaza gelebiliyorum. Yani bu iyi alırsan güzel olur vb denince alırım genelde.
Ama ciddi konularda gaza gelmem zor. No way
Hayır, gazla çalışmıyorum.
Gaza gelmem , karsimdakini dinlerim kendimce dusunup analiz ederim sonucunda ona gore davranirim. Birisi birsey dedi diye koru korune gaza gelip atlamam 🤷🏾♂️
Bazen oluyor evet özellikle amaan bu insanları bidaha nerde görücem düşüncesi adas
Bu gün gaz verenler yarın size kan vermez gelmeyin gaza felan
Benim en çok sevdiğim şey 😅😅 insanları gaza getirmek ama kötü adımlar atmalarına engel oluyorum öyle eğlenmek için
Gaz ile çalışmıyorum benzin olsa neyse :D
Gaza gelmem, gaza getiririm.
Nen gazla calisiyorum lakabim 96 slx lpg li şahin
Roma'yı bile yakarım.
Hayır beynimle çalışıyorum daha çok
Kolay gelmem ama gelmişliğim oldu.
Gelmem, bildiğimden şaşmam...
Çok fena gaza geliyorum..
Hayır kolay kolay gelmem. Araştırırım.
Hiç ama hiiiiiiç gelmiyorum😂
yakın zamanda gelmedim ama birkaç ay önce geldim sonuçları kötü oldu.
hayvanların gazına gelmiyorsam insanın gazına da gelmem
Mümkün değil öyle bir şey
Kolay kolay gaza gelmem..
Genelde İnsanlarla konuşmuyorum
Gaz alacak yaşı geçtik. 😃
Nein, gaza getirilen şeyse özellikle yapmam
Gazla çalışmıyoruz.
Evet çok gelirim
Maalesef Evet
Hayır gelmem
Yok gelmem.
Gelmem