Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Yani bu zamana kadar hiç bir huyumdan nefret etmediğimi fark ettim.. Kötü de olsa iyi de olsa beni ben yapan özellikler bunlar.. Kendimi seviyorum ve bana kalırsa kendini sevmiyorsa bir insan hayattan keyif de alamaz.. Olumsuz özellikler varsa tabi ki törpülenebilir ama nefret etmek işleri daha da zorlaştırır. İnsanın önce kendi Olumsuz özellikleri ile yüzleşmesi ve onları kabullenmesi gerekir.. Ancak o zaman ileri yönelik iyi kararlar verebilir.. Keyifli günler..
Yani aynaya baktığımda genelde böyle şeyler düşünmüyorum yüz bakımı yaparsam aynaya bakarım シ ama bazen çok nadir olsa da bir olay yaşadım da neden bunu yaptın diyorum kendi kendime bazen fazla iyisin bazen fazla agresifsin bunlar geliyor aklıma❥
Her insanın sevdiği ve sevmediği huyları vardır genetikle gelen. Bazı huylarını sevmezsin ama aynı zamanda bırakamazsın. Aniden parlayıp insanları kırmak gibi mesela. Sonra yaptığına pişman olursun ama bu huyunu da değiştiremezsin.
Tabii ki ancak bu tarz durumlar aynaya bakınca aklıma gelmez benim, aynaya baktığımda genelde motive olurum. Örneğin biraz sorumsuz olsam iyi olurdu diye düşünürüm ama bu aynaya baktığım zaman olmaz, daha çok sorumluklarla yorulduğumda olur. Yani yaşam esnasında bir şeylerden şikayet etmek normal ancak durduk yere kendini gördükçe şikayet etmek sıkıntılı bir süreç olur bence. İnsan mutlu olacağı varsa bile kendine taktığı bu prangalar sayesinde hep mutsuz, depresif gezer herhalde.