Son zamanlarda hemcinsimde çok görüyorum, birkac dizi filmde görüp özenirler bu karakterlere ama şu olayı kaçırırlar sen sence o karakter gibi kendini ortaya koyabildin mi insanları ezmeye kalkıyorsun biraz konuşsan düşük genel kültürden dolayı dalga konusu olucaksın ortamda🤠özellikle böyleleri feminist düşünceyi savunurlar ama ortam içinde hemcinsini küçük düşürürler, en ucuz erkeklerin peşinde köle olurlar hatta böyle malların egosunu okşamayan erkeklerede beta gözüyle bakarlar neyse kısacası böylelerinin başarılarıda olmadığı için egolarıda tamamen sahte ve kolay kırılabilirdir böyle insanlara istedikleri ilgiyi vermeyin hadi bye
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Sadece erkeklerin peşinde koşarlar sözünü sevdim sanki ben söylemişim gibi içimi rahatlattı. ben bu kızları seviyorum genellikle cool olurlar ama gerçekleri özenenleri değil.
Katılıyorum, gerçekleri zor bulunur erkek peşinde koşmalarına gerek yoktur zaten egolarından değil özgüvenleri sayesinde sevilirler, dışarda boş boş gezmek yerine ileriye dönük plan yaparlar bu süreçte ise işine yarıcak insanı hayatına alır işi biterse atar böyle böyle kariyer yapar başarılı bir kadın olur kendisine ergence bir sıfat takılmasına gerekte duymaz çok saygım var böyle kadınlarada erkeklerede ama ülkemizde çok yoktur kendileri
Katılıyorum, sevgili isteyebilirler bu tabi ki normal ama sırf havalı görünmek için her erkeğe yüreyen ve hiç bir şey yapmayan kızlar itici geliyor, genelde söylediğin kızlar özgüvenleri yüksek ve planları olur, genelde insanların ne düşündüğünü umursamaz sadece kendileri olurlar ve özellikle zaman kaybetmezler eğer biri yanlış yaptıysa orada son verirler ve sadece ileriye odaklanırlar
Toplumun bir çok kısmında böyle insanlar var bunun kızı erkeği yok diye düşünüyorum farklı farklı şeylerden etkilenip özenebiliyorlar ve farklı yollara başvuruyorlar ilgi için :)