Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Kendime yazık ettim evet.. Bir dönem hayatımın uzun bir zaman dilimini değmeyecek bir insan için harcadım ve o zamandan beri hep geri duruyorum.. İnsanları artık tanıyorum, neyi ne maksatla yaptıklarını kafamın içindeki gerçekler tanrıçası fısıldıyor.. Yapı olarak zaten duvarları olan bir insandım ama yaşadıklarımdan sonra o duvarlar çelik oldu.. Kendime yazık etmektense karşı tarafa yazık etmeyi tercih ediyorum.. Bunu sadistçe ya da kötücül olarak algılayabilir insanlar ama bana göre savunma mekanizması.. Yanlış anlaşılma olmasın ben savunma mekanizmam var diye duygularını yansıtmayan bir insan değilim, anlamadıkları şu ki gerçek anlamda bana bile zor yetiyor duygularım mesele bu.. O yüzden zarar görmek yerine zarar görmelerini tercih ediyorum.. Bunu kasti olarak da yapmıyorum çoğunlukla.. İnsanları ikaz edersiniz ben buyum şuyum gibi kısa bir tanıtım filmi geçer sonrasında bile bile lades derlerse bu onların sorunudur.. Keyifli günler..
Yaşadım, fazlasıyla yaşadım hemde fakat pişman değilim olan biten hiçbir şeyden. İnsan yana yana şeklini alıyor, üzüntüler, acılar, yanlışlar yoğuruyor karakteri de, düşünceleri de. Hayata bakışım olduğu gibi değişti benim, tüm bunları yaşamasaydım eğer daha yanlış kararlar verebilirdim belki, pişmanlık duyacağım türden...
Aslında dertten tasadan geçinmeyen her insan, kendine ettiği yazıktan o haldedir. İnsanı bitiren başka bir insan değil ya da yaşanmışlıklar değil, kendisidir. Başına ne gelirse gelsin hayat devam ediyor diyebilmeli insan işte o zaman kendine yazık etmemiş olur.
Evet duygularım ve dusuncelerime herseye rahmen yazık etmişim bencil biri degilim olsun der tazelemeye çalışırım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskiden evet canım bi kız yüzünden evet her haltını görmezden gel her yaptığını tolere et üstüne kendinden fedakarlıklar yap sonuç kendin üzülüyorsun sonrasında bu bana bi ders olmuştu ondan sonra kimseye yüz vermedim her olayını suratlarına çaktım
Yaşadım kaşmer bi sevgilim olmuştu onda yaşadım hernyse onun dışında ailemden birilerine demiştim çok zarar ettk onda şunu demsitim"Çok yazık ettik be gitti o kadar şey" vs gibicesinden