Kişilik & Karakter Sizce ben bu sitenin neyiyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor pek tanınmadığımı biliyorum ama ajsdnas bilen 1-2 kişide beni ne olarak gördüklerini yazabilir mi çok merak ettim Güncellemeler+1 yıl en tanınmayanı diyebiliriz o zaman asjdbasjf Sizce ben bu sitenin neyiyim? Cevapla Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Tanımıyorum ilk önce sen yorum yap belki benimde aklıma bir şeyler gelir 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl sen bu siteninbir görünüp bir kaybolanısın o halde:) 1 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl İlk kez görüyorum seni buralarda, yolculuk nereye hemşehrim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yırmağa Yorumla Ponce +1 yıl Yirmağa gideyrummm eyyyyy Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kendi halinde bakış açısını hiç sorgulamayan üye shhdhdhs 1 0 Yorumla
Gizli_Emekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İlgi meraklısı birisin... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl umarım bu soruyu sorduğum için oluşmamıştır bu algı Yorumla Gizli_Emekci +1 yıl Aklımdan ilk geçeni yazdım sadece :) Yorumla Soran +1 yıl peki 😆 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gördüm ama hıc konısmadık ıyi bırısındır bence 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeni görüyorum bu yüzden bir fikrim yok 1 0 Yorumla
Fafof_360 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl hiçsin hiç. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ah kalbim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bacım 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bacım pususun Yorumla Soran +1 yıl sanırım bu bir hakaret aa dur ışıklar yandı sjdfndskjf o rus, bu yum evet sjfnsdjkf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öylesin Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem aklıma öyle geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tanımıyorum ilk önce sen yorum yap belki benimde aklıma bir şeyler gelir
sen bu sitenin
bir görünüp bir kaybolanısın o halde:)
İlk kez görüyorum seni buralarda, yolculuk nereye hemşehrim
yırmağa
Yirmağa gideyrummm eyyyyy
Kendi halinde bakış açısını hiç sorgulamayan üye shhdhdhs
İlgi meraklısı birisin...
umarım bu soruyu sorduğum için oluşmamıştır bu algı