Söylediklerinizi "Sinir anında söyledim" diyenlerden misiniz? Yoksa her zaman aynıyım, açık konuşurum diyenlerden misiniz? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İçinde biriktirip kızgınlık anında söylemek çok yanlış. Sakin sakin konuşup anlaşabileceğin bir şey iken öyle bir anda canını yakmak için söylediğinde boş yere alınma durumları oluşur.
Kavga ve tartışmayı sevmiyorum çünkü kesinlikle çok kırıcı bir insan oluyorum canım yandıgı için. Bu yüzden uzak durmak istiyorum ısrar edilirse o zaman karşımdaki kişinin vay haline. Sonra pişman oluyorum tabiki ama is işten geçmiş oluyor
Evet söylerim. İnadına inadına damara basarım. O kadar sinirlenmişsem.
Teşekkürler 🎈
Rica ederim :)
Sinirli anımda bile ne söylediysem arkasındayım..
Çünkü hak etmediği şeyler söylemem kimseye..
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Cevap
8Cevap
Her zaman aynıyım sinirden değil o gerçek düşüncelerimdir
Evet, söylerim. Sonradan pişman oluyorum tabii ki fakat öfke halindeyken insan kendini kontrol altına alamıyor ne yazık ki.
Sinirlendiğimde kendimi bazen kaybedebiliyorum... o an karşımdakini gerçekten de istemeden kırabiliyorum sonra gönül alıyorum tabii
Öfke anında, karşımdaki insanı paramparça etmeden sakinleşemem.
Normalde birini kırmamaya daha fazla özen gösteririm. Fakat sinir anında istemsiz kırabiliyorum
Ben genel olarak ne konuştuğunu bilmeyenlerdenim hiç farketmiyor 😂
Sinirlenmişsem o raddeye getirmişse beni, ister kızsın söylediklerime ister küssün. Etkiye tepki.
Sadece uzak dur derim veya o anki duruma göre hareket ederim asla kıracak bişey söylemem
Ağzımdan çıkanı kulağım her zaman duyar. O yüzden söylediklerimin arkasında dururum ve bilinçli olarak söylerim söylediğim her şeyi, seçerek.
Evet, ağzıma geleni söylerim
Evet acımasız konuşuyorum.
her zaman aynıyım, açık konuşurum.
Söylerim.. Hatta bel altı da vurabilirim..
Söylerim
Söylerim
Hayır söylemem
Çok fazla hemde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?