Kişilik & Karakter Sevmek ve sevilmek , yaşamak için şart mıdır? _Vefa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İnsan , sevgisiz yaşayabilir mi? Sevginin anlamı sizde nedir ve size katttığı değer nedir? Sevmek ve sevilmek , yaşamak için şart mıdır? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. İnsan sevgisiz yaşayamaz ve bu sebeple insana öncelikle kendisini sevme öğretildi. Sevmek ve sevilmek bir hediyedir, ancak ikili hediyede iki tarafında bir birini net anlaması şarttır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Sevgisiz hayat anlamsız, yaşamak için değil mutlu olmak ve yaşadığını hissetmek için gerekli 0 0 Yorumla
MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Ikiside yaşamın bir parçası olduğuna inanıyorum..😎 0 0 Yorumla
istanbul34-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl hayır şart değil. nefes almak yeterlidir yaşamak için 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben 33 yaşındayım hiç sevilmedim bence ihtiyaç insan bunun eksikliğini hissediyor 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Karşı cinse olanındansa, şart değil.. 0 0 Yorumla
king4772 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl hiç sevilmedim bence ihtiyaç insan bunun eksikliğini hissediyor 0 0 Yorumla