Uzun sure ayni kisiyle birlikte oldugunda bu sekilde hissetmem normal mi yardimci olun lütfen?

4 yıldır ayni kisiyle birlikteyim, cok şükür su an ki benimle ilgilenme sekli, aramızdaki bağ vs her şey tam istediğim gibi. Ama bir kaç gündür sebepsiz yere icimde bir boşluk oluştu, bilmiyorum her seye karşı mi yoksa kafamda kuruntu mu yapıyorum.

Sevgilimle nisanlanmayi vs konusunca, is ciddi oldugunu fark edip asiri derecede düşünmeye başladım, bu benim icin dogru kisi mi vs düşüncelerle gecti gecem gündüzüm.

Aslinda her şey tam yolundayken benim neden birden bu sekilde endişe edip bir turlu onu sevdiğimi kabullenip bu kotu düşünceleri sallamıyorum? Kendisini şimdiye kadar gercekten cok sevdim. Ama su an gercekten kotu hissediyorum kendimi, yoksa sevmiyormuyum diye sorular geliyor aklıma, biliyorum ask gider sevgi kalır ama neden boyle hissediyorum kendimi

Sizde de oldu mu boyle uzun iliskide, yardimci olun lütfen ne yapmam gerekiyor bunu unutup iliskimin tadını çıkarmam icin ve onu daha cok sevmem icin
Uzun sure ayni kisiyle birlikte oldugunda bu sekilde hissetmem normal mi yardimci olun lütfen?