Kimseyle uzun süre anlaşamıyorum, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bilmiyorum sorun ne ama her konuda haklıyım ve haklı olduğum içinde karşı taraf kendini savunmaya çalışınca deliriyorum sinirden herkesle kavga ettim aram bozuldu lisede 4 tane arkadaşım vardı onlarla kavga ettim konuşmuyorum şu an üniversitede Yurtta kalıyorum odadaki 3 arkadaşımlada kavga ettim şu an 2 siyle konuşmuyorum diğer yatakhaneden biriyle ve yurdun sahibiyle ve aşçıylada tartıştım
Sinirlenince kendimi kontrol edemiyorum laf söylemeden duramıyorum dün mesela annem haklı olduğum bir konuda beni savunmadı oyunlada küsüm şu an ağır hakaretler ettim ama pişmanım ve annem beni aramıyorum bu olayların hepsi üstüme geliyor sanki burada çok mutsuzum ama kendim bilerek isteyerek kavga çıkaramıyorum öyle gelişiyor şu an sadece 1 kişiyle konuşuyorum yurttada annemde dün sen kimseyle anlaşamazsin insanlıktan anlamazsın falan dedi çok üzüldüm bütün gün ağladım ve sinirlendim ama bu zamana kadar kavga ettiğim her konuda benim haklı olduğumu düşünüyorum çünkü haksızlığa gelemiyorum bilmiyorum bundan sonra napcam artık herkesle tartışmaktan yoruldum
Kimseyle uzun süre anlaşamıyorum, ne yapmalıyım?