Hayattan hiç tat almadığını, seni mutlu edecek bir şeyler olmadığını düşünüp, yaşayan bir ölüyüm diyor musun? Hayatım ağlatan bir roman gibi, eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben.. 🦁
Hayır düşünmüyorumm, sağlığım yerinde çok şükür 🧚♀️ istediğim şeylere ulaşabiliyorum kimseye bağlı ve muhtaç olmadan yaşayabiliyorum kısaca dünyevi şeylerden ötürü mutsuz olmam için bir nedenim yok.. Onca insan tek başına tek adım bile atamazken ben koşabiliyorum, hastanede şifa için bekleyenler varken ben rahatça nefes alabiliyorum, bir lokma yemek bulamayanlar varken ben istediğim yemeği yiyebiliyorum.. Başkasına faydası olmayı geçtim kendisine bi faydası olmayan onca insan varken ben çevremdekilere ufak ufakta olsa yardımcı olmaya ve kayıtsız kalmamaya özen gösteriyorum. En önemlisiii merhametliyim ve sağlıklı birey olduğum için mutluyum..🎈😇 Gerisi bir şekilde halledilir veya halledilmez bunları sorun etmiyorum. 🌺🧚♀️⭐
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çok zor dönemlerim oldu. Çokta zor atlattım. Ne gülebiliyordum, ne yediğimden içtiğimden bir şey anlıyordum. Sadece öylesine yaşayıp gidiyodum o dönemde. İşte o zaman sadece yaşıyordum. İyicene dibe vurmuştum. Ama o dipten kurtulmak için geç kaldığımı farkettim. Zor oldu ama kalktım ayağa. Hem de daha sağlam. İşte o son oldu. O yüzden ki gibi yaşayan bir ölü olmadım. Ne olursa olsun yaşamayı seçtim.
Bazen yaşamıyormuşum da toprağın üstünden herkesi sadece izliyormuşum gibi geliyor. Bazen de sanki toprağın altındayım ama halay çekip eğleniyormuşum gibi hissediyorum. Karışık bir hallerdeyim yine ☾
Kullanıcı adım bile bu konuda gerekeni söylüyor. Yani evet, düşünüyorum. Yaşamak için bir amacım kalmamış gibi, bütün hayallerim elimden alınmış gibi hissediyorum.
Kızlar Bir Adım Öne Ne diyorsun Aslanım sen? Ne ölümü? Çıkar kendini şu depresif duygulardan. Hayattayız. Yapabileceğimiz bir çok şey var. Sayısız fırsatlar çıkıyor karşımıza. Hayat olağanüstü bir güzellik. Bakış açını ve hislerini değiştirmen, onarman gerekli sadece. Ölen insanlarla 2 saat konuşma hakkın olsaydı emin ol şikayet ederlerdi şunu şunu yapamadan öldük, bizi burada mahvediyorlar diye. Geçici durum bunlar. Düzelir elbette sonsuza dek sürmez hiç bir şey
Nefes alan bir heykele dönüştüğümü düşündüğüm dönemler geçirdim, her şey fazla üst üste geldiğinde de hissettiğim bu fakat bir şeyler birikmeden teker teker halletmeye çalışıyorum artık bunun olmaması için. Uzun zamandır da böyle hissettiğimi söyleyemem, sanırım işe yarıyor yöntemim.
Kimi zaman düşünmüyor değilim. Her insanın böyle çöküş dönemleri oluyordur. Sonra da bir şekilde toparlıyorsundur. Ve umut etmeye kaldığın yerden devam ediyorsun.
Yani bazen düşünüyorum bazen değil duygu Karmaşası yaşıyoruz çoğu zaman Ama bizi hayata bağlayan insanlar var bu aile olur çocuk olur fark etmiyor onlar için ayakta durmak zorunda kalıyorsun yaşamak zorunda kalıyorsun çünkü hayatı nereden bakarsan öyle görürsün bazen çok acımasız oluyor psikolojik çöküklükler yaşıyoruz Ona rağmen yine de ayakta durmaya çalışıyoruz bazı insanların hayatı dışardan bakınca toz pembe gibi görünür ama aslında hiç olmadığı kadar karanlık olabilir ❥
Son zamanlarda evet. Üzerimde çok fena yorgunluk ve bitkinlik var... Hiçbir şey yapasım gelmiyor; yapmam gerekenleri yaparken de zorlanıyorum. Eski enerjim ve neşem uçtu gitti sanki :d Umarım düzelir.
evlendiğim günden beri hemde... içimde küçük bir kız çocuğu var... yanımda içi geçmiş bir eş... hergün o kızı öldürüyor... on beş yıldır ha bugün dizelik ha yarın düzelir derken.. geldiğim noktada üsyğne birde onun hataları yüzünden sağlık sorunları ile baş Ediyorsunuz oadar zor ki... sadece dertleşmek bile beni hayata bağlar dı
Evet son 3 yıldır öyleyim, zaten bir sürü hastalığım da var hastaneden gelmiyorum desem yeridir, bi nefes alıyorum işte. Yaşım da daha 21 umarım 40tan sonrasını görmem gibime geliyor