Bu kadar aşırı kin duymam normal mi bıktım kendimden?

Ablamla aram bozuk hem aşiri kötü. Takıntılı bir insanım. Hatta o evde olunca moralim bozuk oluyor. Onun tuvalete girmesi flan beni aşırı derecede tiksindiriyor. Psikolojik ilaçlar da kullandım tuvalet takıntım var. Umumi tuvaletlere o yüzden giremem. Sevmediğim insanlardan tiksiniyom. Ablama gelince çocukluğumun içine etti. Doya doya ne çizgi film izlediğimi ne oyun oynayabildigimi biliyorum. Hepsi bildiğin yasak gibiydi. Bana ağır laflar ederdi öyle ki bakışlarıyla kötü bişey yapmisim gibi kendimden utandirirdi. Kavgalarda eli ağırdı döve döve dışarı atardı kar yağmur farketmez. Bazen saçım elinde kalırdı. Benden tek beklentisi ders çalış. Şimdi de tek vurduğu konu bu. Okulu kaç senede bitirdin bir bokun sahibi olamadın olamayacan da anca beni kıskanıp duracan. Onu niye kiskanayim benim kin nedeni belli ama anlayacak kafa yok. İnsanlık ölçme ölçütü anca diploma para iş. Memur olmasa övünecek neyi olurdu acaba aptalın. Arkadaşım yokmuş girdiğim işlerde çok duramiyormusum kıskanç kopekmisim. Birkaç yıl önce de iftara giderken geç hazırlandım diye kendini yırttı bar bar bağırdı alttarafi geç hazırlandm bu ne cirkeflik sanki tecavüze uğradı ortalığı yıkiyo. Bende ona bağırdım derken arabadan attı bastı gitti bende evde yedim. Çirkef insan sevmek zorunda mıyım sinir hastasysan git doktora tedavi ol. Ama gerçek deliler bunun farkında olmaz ki. O günden beri daha da arttı öfkem heryerden engelledim keşke hayatından da engelleyebilsem. Ben bu şahsı sevmemekte abartıyor muyum
Bu kadar aşırı kin duymam normal mi bıktım kendimden?