Selamlar,
Yani insanlık hali gözü kalmış olabilir gözü takılmış olabilir bu onun içinde art niyet barındırdı anlamına gelmez. Tabii eğer rahatsız oluyorsanız ve bundan sonra eskisi gibi olmaz diyorsanız arkadaşlığınızı bitirmekte fayda var. En azından kafanızda soru işareti kalmaz. Onu en iyi tanıyan sizsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılRahatsız olduysan bitir. Ök üzün trene baktığı gibi bakıyorsa bitir.
Ama ben de bunu anlamıyorum. Dekolte giyiniyorsan bakılmayı kabul etmişsindir. Ne bekliyorsun? Ben açılıcam, kimse de bana bakmayacak mı diyorsun? Realist olun, kendinizi kandırmayın. İllaki insanın gözü kayıyor, kayacak, kaydı. Kayacak diyorum, ök üzün trene baktığı gibi bakıyorda direkt bitir.
Ama hem dekolte giyinip hem de bana baktılar demen çok saçma.012 Yorumla- +1 yıl
Erkek baksın, bakar demiyorum. Göze kayar, kayacak diyorum.
- +1 yıl
Dekolte giyince sizin için giyildigini falan sanman ne kadar acı verici.. insan kendisi için de giyinebilir mantığın olsaydı başka birileri için olmadığını anlardın evet açılacak ve kimse bakmayacak. İsteyen istediğini giyer sen sapıklık yapmayacaksin ha çok gözünün kaymasını istiyorsan engel olamiyorsan seni doğuran var git ona gözün kaysın hadii
- +1 yıl
Önce bir sakin olun hanımefendi. Bizim için giyindiğinizi ben belirtmedim, siz söylediniz. Evet açılacak ve kimse bakmayacak. Bu söyleminiz hayal dünyasından ibarettir. Hangi ülkeye giderseniz gidin, bakarlar, baktılar. Biraz realist olun. Ben ne dedim, ök üzün trene baktığı gibi bakarsa (yani sapıklık) direkt bitir dedim. Ama aksi halde normal şekilde illa ki ka ya cak. İstemese de ka ya cak. Yahu kimi kandırıyorsunuz siz? Ben kızın yanında boxer tarzında ince ve yapışlan bir şort giysem dekolte gibisinden, kızın gözü illa ki kayacak. Kız erkek ayrımı yok burada.
- +1 yıl
Engel olmak ile alakası yok. Gözünün önünde bir insan, istediğn kadar gözünü haramdan sakınmaya çalış, illa ki bir yerlerde kayacak.
- +1 yıl
Duygusal yaklaşmayın, realist olun.
- +1 yıl
Ne? Yazdığınızdan bizim için giyindiginizi kastettiniz nerdeyse? Ve bilmiyorum hiç mi gördünüz televizyonlarda falan da yurt dışında inanın ki bikini ile sokaklarda gezip de umursamayan bakmayan normal karşılayan bir sürü insan var ben bunu kendi gözlerimle gördüm ve evet gözü kayan bile yoktu ya da ben benim neden kimseye gözüm kaymiyor
- +1 yıl
Fazla masumsunuz ve duygusal yaklaşıyorsunuz ama hayatın realist yönü fazladır. Ben bikini giyeceğim kendim için, bana bakmayın diyeceğim, gözü kayan olursa da ilişkiyi koparacağım. Bu mu? Hayırlısı olur umarım.
- +1 yıl
Yanlış anlaşılmasım diye ilave: ben burada bakılsın demiyorum, bakmamalı ama gözü kayar kadın olsun erkek olsun. Bunu unutuyorsunuz siz.
- +1 yıl
Anlamadım başka ne için giyilir? Her türlü bakmak rahatsız edicidir ve ben de nedense benim kaymiyor diyorum garip
- +1 yıl
Nedense insanlar kendilerini kandırıyor, garip (siz istisna olabilirsiniz?
- +1 yıl
)
- +1 yıl
Ne için kendimi kandiracagim insanların orasına burasına bakmak için mi?
Öncelikle bu arkadaşın yakın arkadaşın mi değil mi ona karar ver istersen soruda yakın arkadaşın demişsin cvplarda yorum yazmışsın sevmiyorum pek falan 😂😂
Nasıl baktı naptı bilmiyorum ama şu bana çok saçma geliyor yani dekolte bir kıyafet giydiysen ve yakıştıysa elbet bakanlar olucak bundan rahatsız oluyorsan giymemek en iyisi02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum ama canım sıkılıyor yalnızlıktan yakın dediğim sık görüşüyoruz kastım oydu
+1 yılKarşı tarafın gözü kayabilir, bunlar gayet olağan şeyler. ( öküz gibi bakmamak şartıyla. ) Ha, sen rahatsız oluyorsan bitir tabi. Sonuçta arkadaşların ve arkadaşlarının ne olduğunu da sen daha iyi biliyorsundur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılRahatsız olduysanız bitiririn. Tartışılır bir konu bu. Seçim sizin dediğim gibi rahatsız olduysanız bitirin. Kimin ne niyeti olduğunu siz bilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılAsi ustunde dekolte erkek bu kayabilir gözü insanlik hali art niyet aramak yersiz bununla birlikte baska aykiri halleri varsa o zaman oyle dusunebilir mesafe koyabilirsin yani kadinlar bile bakiyor karsidaki kadinin dekoltesine yani takdir begeni kiskanclik vs vs barindirabilir ve bu lezbiyen bakisi demeyiz arkadasininda bakisina illaki cinsel durtu arzu ya da bilincli diyemezsin ince bi cizgi bu
13 Yorumla
Soran+1 yılUğraşma bebiş değmez bu orta Doğu zihniyetlerine laf anlatmak zor
+1 yılHicbir erkek ya da kadin hoslanmadigi biriyle yakin arkadas olmak istemez. Bu hoslantida zamanla aska donusebilir. Sen onu arkadasin olarak goruyorsan ve o seni kaybetmek istemiyorsa o sebeple arkadas rolu yapabilir. Daha sonra bir tarafin uzulmemesi icin bu iliskiyi bitirmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte yakın arkadaş olunca kardeş olmuyorsunuz bunu anlamak istemiyor birçok kişi. Neticede iki yetişkin insansınız. O bir erkek ve sen dekolte açarsan doğası gereği gözü kayacaktır hatta sana halledebilir bile. Yakın arkadaş bile olsanız bunları dikkate alarak hareket etmelisiniz bence
11 Yorumla
Soran+1 yılYürümüştü zaten ilk tanıştığımızda ben yüz vermedim çok da sevmiyorum ama işte arkadaşım az yaşadığım şehirde
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Eğer dekolteniz açıksa muhatap olduğunuz her kesin gözü kayar cinsiyetinden asılı olmayarak. Ama eğer mahsus bakıyorlarsa demek sıkıntı onlarda ve tabi ki arkadaşlık olmaz sapık herifleri postlayacaksınız.
10 YorumlaDekolte giymissin belliki yakismis goguslerde guzel. Arkadasinda bu guzellikten mahrum kalmamis. Hareketini onaylamiyorum arkadasinin en azindan bebisim sende biliyorsun harika bir kizsin ama gozlerime engel olamiyorim diye onceden uyarabilirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılBakmadı değil zaten sorun konuşurken adeta memelerimle konuşuyormuş gibi bakması çaktırmadan bakılır ama bu kadarı fazla bence
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yakın arkadaşın ile bunların lafı bile olmaz o senin yakının olmayı hak etmiş sonuçta herhangi bir erkek değil dekoltene bakar güzelliğin hakkında yorum yapar sarılır vs
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlıktan takılıyorum yoksa çok da sevdiğim biri değil ki
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDekolteyi zaten baksinlar diye giyilmiyor mu simdi niye yakıniyorsun? Burdaki sorun dekoltene bakilmasimi bakan kisinin yakin arkadasin olmasi mi?
31 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler açana teşhirciye herkes bakar
+1 yılZaten sen baktırmak için giymişsin. Dekolte baktırmak içindir. Boş yapma
41 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen arkadaşın olduğunu sanarken o aslında
https://www.youtube.com/embed/RusSL-vhJmw00 Yorumla
+1 yılİki şeyden vazgeçicen ya dekolteden ya da arkadaşından
Ha bu arada o dekolteyle kız arkadaşlarınla buluş bi onlar bakıcak mı eğer onlarında gözü kayıyosa sorun dekoltede düz mantık00 YorumlaKimsenin bakmasını istemiyorsan niye dekolte giydin? Birilerinin bakmasını göze alıyorsan bu yakın erkek arkadaşında olabilir. O da insan sonuçta bakabilir gözü kayabilir gayet normal bir durum
00 YorumlaDur bu da mı bakacak diye dekolte giyinip, baktıktan sonra terbiyesiz bakıyor demek çok ucuz değil mi :))
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz dekolteyi çok yanlış anlamışsınız
+1 yılhani gözü oraya yanlışlıkla takılmış olabilir mi eğer sendin dediğin gibiyse bitir tabi ki
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçıma niye takılmıyor gözleri
- +1 yıl
hayır yanlışlıkla dedim zaten
+1 yılIstersen göz kayarda
Hayvan gibi bakmak ayıp
Ama sekse açlar ablası
Ve dekolte giyilen bir ortamda büyümemişlerse bu normal00 Yorumla
+1 yılHayır bitirme erkek nefsi bu ister istemez göz kayabiliyor. Ama fiziksel temasta bulunursa o zaman arkadasligina mesafe koy
00 Yorumlakızım giymeyeceksin dekolteyi ya da giyince bakandan rahatsız olmayacaksın bu budur. erkek milleti bu hele de gençken freni patlak kamyona benzer.
00 Yorumla
+1 yılGöğüs dekoltesi giyiyorsan bakılmasindan rahatsızlık duymaman gerekir. Neticede hoş göründüğü için giyiniyorsun.
00 Yorumla
+1 yılbaksınlar diye dekolte verip bakınca da neden bakıyorlar diye soran tek kız türü türkiye de yaşıyor..
00 Yorumla
+1 yılYakın erkek arkadaşlar ne demek senin için? Tanımı, kapsamı, içeriği ne? Sınırları ne? Ona göre sana cevap vereyim.
00 Yorumla
+1 yılBaksın nolucak sanki çok rahatsız edici baktıysa bitir
10 YorumlaErkekten kanka olmaz hep bunu derim bakarlar yani bitir bence de
10 YorumlaÇok sevdiğin bir arkadaşınsa bitirmek zor olur tabii o yüzden sadece mesafeni koru diyebilirim sana
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBitir. Ne demek canım göğüslere bakmak ayıp ayıp. ( ✧≖ ͜ʖ≖)
00 Yorumla Bazen istemsiz göz kayması oluyo direk sapıklıkla yargılama
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden ayıp olsun. Güzel mal var ve teşhir edilmiş napsın bakmasın mı adamlar
00 Yorumla
+1 yılEvet ya nasıl olur terbiyesiz, sen konuşurken ağzını açtığında bademciklerine bakması gerekiyordu
00 Yorumla
+1 yılbence ayıp değil demek ki çok güzel göğüslerin ve aşırı dekolten varmış
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılMemelerini ağzına sokarsan ister istemez bakar göz bu yani
00 Yorumla
+1 yılKim olursa olsun gözü nkayar adı üstünde dekolte bu istemiyorsan niye giydin.
08 Yorumla- +1 yıl
Mağara ayısı seni yıl olmuş 2022 ne bu cehalet? Aç da biraz kitap oku isteyen istediğini giyer sen sapıklık yapmayacaksin
- +1 yıl
@unknownnn1204 mağara ayısı mi?
İsteyen istediğini elbette giyer buna bir şey diyen yok demek istediğim apaçık bir dekolte giydiyse hangi anlamda olursa olsun erkek te kız da zaten istemsizce de olsa bakar bunu kast ediyorum ne yaşıyorsun.. - +1 yıl
Yazdığına bir bakar mısın? Ben bir şey yaşamıyorum sen yazdığına bak ayrıca bana niye öyle olmuyor kimseye bakmıyorum?
- +1 yıl
@unknownnn1204 Bakmak anlamında odun gibi yarım saat değil göz kayması diyorum olayı farklı yere çekiyorsun dışarıda hiç mi gözüne takıldığı dekolte abartılı tayt vs. Olmadı sanki..
- +1 yıl
Hayır olmadı niye olsun ve demek istediğini anladım ama senin ilk yaptığın yorum bu demek istediğini çıkarmıyor
- +1 yıl
@unknownnn1204 deme amacım buydu. demekki yanlış anlaşılmış veya ben yanlış anlatmışım o zaman.
- +1 yıl
Neyse ne iyi günler
- +1 yıl
@unknownnn1204 Sanada.
Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. olabilir aga ne var dekolte yani çaktırmadan bakması lazımdı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇaktırmadan bakmadı değil mesela işte ben gark etmişsem demek ki çaktırmadan bakamamış benimle konuşurken memelerimle konuşuyormuş gibi oraya bakması sorun
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlık bitirecek bi şey yok bunda gözü kaymış olabilir. Davranışları seni rahatsız etmiyorsa abartarak bi durum değil
10 Yorumla
+1 yılsence ayıpta cok dekoltelı gıymemelısın ya da bakmalarından utanma rahat ol tanımadıkların bakıncamı rahat hıssedıyosun.
erkek onlarda sonucta ota boka kalkar buılmıyomusun belkıde ıclerınde senı seven beyenen yokmu sankı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin bakacagi turden dokolteyse napsin gozu kayar.. yemedi yaa
00 Yorumlabence de saygisizlik ama gözü kaymış da olabilir... zira ayni sey basima bin defa geldi ama bu demek degilki arkadasinin aklindan kotu seyler geciyor. Yalnizca gozu takilmis olabilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbitirme knka 2 memene baktıysa ne olacak filan deme sdfdsf
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklik iç güdüsü.. Gri eşofman giyse sende onun önüne bakarsın bir anlık
03 Yorumla
Soran+1 yılFark etmem bile o kişi ilgimi hiç çekmiyor ki zaten
Cevap sahibi+1 yılYahu o olmaz başka yakın erkek arkadaşın olur. Bu demek değildir ona sırılsıklam aşıksın
Cevap sahibi+1 yılBaşka hareketlerini de göz önünde bulundurmak lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ayıp bitirde çünkü ilerde o goguslerine dokunur biseyler ister senden
00 Yorumla
+1 yılBen de yakalamıştım sonra Bi daha giymedim arkadaslarım bile bana bunu yapıyolar alttan alttan hiçbirine güvenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKarşısında olduğun için illaki bakarlar. Çok rahatsız ediciyse bitir.
10 Yorumla
+1 yılDekolte giyip bakmamalari anormal olur zaten. Kanka olsan da nefis kayar
00 YorumlaBenim arkadaşlarımın baktığını da yakalamıştım ama prk dert etmedim sana kalmış
04 Yorumla- +1 yıl
Seninkinde bişi göremez zaten kanka dert etmelik b durum yok 😅
- +1 yıl
Espiri yaptım kanka 😅 bana sorarsan kğçğk göğüs hayranıyım ❤️
Saçını sık görüyor çünkü dikkat çekiciliği kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılYa bitirecek bir şey yok ama mesafe koyabilirsin tabi güvenme herkeee öyle
00 Yorumla
+1 yılBence bitir ama yinede tabi sen bilirsin
30 Yorumla
+1 yılArkadasligi dıtdıta donusturun bence dbdbdhddueu
33 Yorumla- +1 yıl
Seks işte
+1 yılNiye ayıp olsun dekolte bakılmak için var zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılBakarsın ama konuşurken memelerimle konuluyormuş gibi bakmazsın yani
- +1 yıl
ha o başka tabi.. o tamamen hayvanlık. bence de iletişim kesilmeli. kesemiyorsan azaltabilirsin.
sizin açmanız ayıp değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil bunun kararını verebilecek tek kişi benim karışamazsınız karışamazlar
+1 yılYanlışlıkla bakmıştır
10 Yorumla
+1 yılarkadaşlık boyut atlayabikkr
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBitir kanka böyle arkadaş mı olur
00 Yorumla
+1 yılNe alaka erkek adam bakarlar
00 YorumlaBakılabilir normal şeyler bunlar.
00 Yorumla
+1 yılDekolteni kapatmalısın.
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekiyorsa herkes bakar buna
00 Yorumlagörmek lazım o dekolteyi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı. Göz hakkıdır olur o kadar
00 Yorumlabitir bitirme sana kalmış bişey
01 Yorumla- +1 yıl
Knki nerdesin
+1 yılHayır değil. Gözü kayıyordur.
00 Yorumla
+1 yılNiye ayıp olsun gözleri çarpmıştır ne var bunda
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026