Kişilik & Karakter En çok söylediğin yalan nedir? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim telefonum sessizdeydi... olur hep 😎😎 Güncellemeler+1 yıl Bir de ben hep alttan arama kapatmak zorundayım derim 😎😎 En çok söylediğin yalan nedir? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
üyescikss Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim de aynı telefon sessizdeydi gormedim kusura bakma yaa 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben Yalan Söylemem Yalanı Sevmem Allah Yalancıları Sevmez 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. iskontosu listesi belli taş mı yicez biz alla alla 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nasılsın diye sorulduğunda iyiyimdemek.😂 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. bakarız hallederiz :D 1 0 Yorumla
1tecrube Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Teşekkür ederim iyiyim 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. görüşürüz , kalıplaşmış masum yalanlarımızdan 1 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Müsait degilim. 1 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. İyiyim 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Şarjım az 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. "İyiyim" 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Benim de aynı telefon sessizdeydi gormedim kusura bakma yaa
Ben Yalan Söylemem Yalanı Sevmem Allah Yalancıları Sevmez
Müsait değilim
Kalıplaşmış bir yalanım yok
iskontosu listesi belli taş mı yicez biz alla alla
Nasılsın diye sorulduğunda iyiyimdemek.😂
Bende seni çok seviyorum. 😂
Ve iyiyim.
cok iyisin yok birseyin