Özellikle iş hayatı ya..
O kadar sinsi iki yüzlü ve çıkarcı insanlar var ki
İnsanlığından utanıyorsun
O kadar sinsi iki yüzlü ve çıkarcı insanlar var ki
İnsanlığından utanıyorsun
Çok haklısın iş hayatında ben de çok yaşadım bu tarz durumları gerçekten iyi ve merhametli insanlarla karşılaşmak mucize gibi bir şey oldu sanırım herkes bir çıkar peşinde iş hayatında benimle karşılaşsaydın emin ol mutlu olurdun Çünkü yalaka işlerini pek beceremem
Bu tarz insanlarla karşılaşırsın uzak dur kesinlikle sana zarar verirler psikolojik olarak motivasyonunu düşürürler başka bir şey yapmazlar ben öyle durumlarda hep işime bakardım kimseyle konuşmazdım akşam oldu mu da evine git kimseyi takma 🌸
Ya sorma arkadaş sezonluk işim var 6 aylık, iş yerindeki çoğu kişiden öyle nefret ediyorum ki, bu ay sonu iş başlayacak, bu 6 ay nasıl geçecek diye kabuslarıma giriyor, hani o dereceki işi bırakmayı bile düşünüyorum, ama işsizliği göze alamıyorum, yalakalık, iki yüzlülük, arkadan iş çevirenler,üstelik benim işi öğrettiğim adamın müdüre yalakalıkla bu yıl terfi alıp bana emir verecek olması
Cevap
10Cevap
Artık kendimizi belli etmek istemiyoruz. Çünkü zamanında yufka yüreklerimizden kıymalı börek yaptılar.
Pamuk şeker miyim bilemem ama öcü de değilimdir ya.
Hem de nasıl, iş hayatı çok kötü.
insnaalr genelde çıkarcı bencil işte cakisitken daha net görebiliyoruz
O insanlar atlarina binip gittiler
Masum değiliz hiç birimiz.
Yok ya benim taş gibidir meşallah
İş hayatı böyle maalesef
Herkes senin gibi anlayışlı değil demek ki
şeker değil ama pamuk kalpli
aynen öyle iş hayatından soğuttular şerefsizler
Seni alkışlıyorum
Gevşk çok gevşk
buradayımm