Kimseden bi çekincem yok, neyse o gerçekleri söylüyorum. Salonda WiFi şifresini istedi üye bilmiyorum dedim, aslında modemden şifreye bakıp söyleyebilirdim uğraşmak istemedim ve yalanda değil bilmiyorum gerçekten bu var işte..
Yalan söylemekten biraz kaçınıyorum ama söylersem de gerçekten güzel oyuncuyum herhalde çünkü hiçbir zaman anlaşılmıyor doğaçlama takılıyorum ama elimden geldikçe bunu yapmamaya çalışıyorum insanlar bazen mecbur ediyor maalesef benim Yalanlar küçük şeyler oluyor büyük Yalanlar söylediğimi hatırlamıyorum yoksa bana pahalıya patlayabilir Bu sefer çık çıkabilirsen işin içinden. Dolanır dolanır yakana yapışır belamızı bulmayalım sonra🤣 Allah korusun He bir de ramazan tabii ki daha çok özen gösteriyorum 🌹 Hayırlı ramazanlar 🌸
Normalde yalanı bıraktım ama uzun zaman sonra bugün manite yalan söyledim ilacım vardı attın mı diye sordu attım dedim halbuki atmamıştım çünkü haptan tiksiniyoruum 😩🤮😑
Bu konuda profesyonelim desem yeridir. Her türlü durumda zamanda itinayla yalan söylenir.😅 zaten zeka işi yalan söylemek. Söylediğim yalan üzerinden hayat kuruyorum resmen o derece.
Şimdi akşamdan bir leğene az bir domestos döküp içine günahlarıni basıyorsun, sabaha ezanına kadar bekletiyorsun, sabah 9 a ne yalan kalıyo ne dolan pırıl pırıl bir çocuk oluyorsun brother 😌😄