Kişilik & Karakter Duygularınızdan emin misiniz? hdhrh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Duygusal olarak birilerinden hoşlandığınızı sandığınız oldumu? Duygularınızdan emin misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Duygularımdan emin olabiliyorum. Hissettiğim şeyin adı sevgi mi, aşk mı yoksa daha çok arkadaşça bir duygu mu bunu kolaylıkla ayırt edebiliyorum. 1 1 Yorumla hdhrh +1 yıl Senin gibi olmayı nekadar da çok isterdim
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl İlk bir haftada duygularımın seyri belirginleşir, 10-15 gün içinde devam etme-etmemeye karar veririm.İlişkilerime zaman verip biraz tanımayı önemserim, baştan beğenme veya beğenmeme olmaz bende. 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Hislerimizi stabil tutamıyoruz bazen, ya da yoğunlaşamıyoruz. belki de gerek yoktur. ama bazı anlarda kendine şaşabileceğin duygu seline kapılıyorsun... 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl duygularım darmadağın anlayamazsın 1 4 Yorumla hdhrh +1 yıl Aynı bennnn Yorumla Fayzulin +1 yıl sana ne oldu sjjsjjd Yorumla hdhrh +1 yıl Sözler anlatmaya yetmiyor Yorumla Fayzulin +1 yıl anlatırsanız dinlerim Yorumla
Flyyyyy1 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl duygusuz biri olarak bön bön baktım ajs 1 1 Yorumla hdhrh +1 yıl Haykırdım 😂 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kendimi iyi tanıyorum. Duygularımı biliyorum 1 0 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Geçmiş geçmişte kaldı kalmıştır umarım 1 0 Yorumla
Efe64 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Sen eminmisin 1 4 Yorumla hdhrh +1 yıl Eminim sanıyordum sevmiyorum sanıyordum ama şu an için öyle bı yaniyorki Yorumla Efe64 +1 yıl Bu olmadı işte Yorumla hdhrh +1 yıl Zalim yüreğim beni mafediyor Yorumla Efe64 +1 yıl Benim de aynı Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Çoh-biLmiŞh Takip Et Xper 3 Yaş: 105 +1 yıl Duygum yok ki ölü gibiyim 0 1 Yorumla hdhrh +1 yıl Yaş 101 olunca ondan herhalde 😂 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Duygularımdan emin olabiliyorum. Hissettiğim şeyin adı sevgi mi, aşk mı yoksa daha çok arkadaşça bir duygu mu bunu kolaylıkla ayırt edebiliyorum.
Senin gibi olmayı nekadar da çok isterdim
İlk bir haftada duygularımın seyri belirginleşir, 10-15 gün içinde devam etme-etmemeye karar veririm.
İlişkilerime zaman verip biraz tanımayı önemserim, baştan beğenme veya beğenmeme olmaz bende.
Hislerimizi stabil tutamıyoruz bazen, ya da yoğunlaşamıyoruz. belki de gerek yoktur. ama bazı anlarda kendine şaşabileceğin duygu seline kapılıyorsun...
Evet, bir dönem olmuştu
duygularım darmadağın anlayamazsın
Aynı bennnn
sana ne oldu sjjsjjd
Sözler anlatmaya yetmiyor
anlatırsanız dinlerim
duygusuz biri olarak bön bön baktım ajs
Haykırdım 😂
Kendimi iyi tanıyorum. Duygularımı biliyorum
Geçmiş geçmişte kaldı kalmıştır umarım
Sen eminmisin
Eminim sanıyordum sevmiyorum sanıyordum ama şu an için öyle bı yaniyorki