merhaba ben yıllardır sosyal medyada paylaşım yapmayan biriyim aslında yılların geçtiğinin bile yeni farkına vardım çünkü benim için hikaye paylaşmak , gönderi paylaşmak çokta önem arz etmiyor anın tadını çıkarırım o kadar ama etrafımdakiler bu süreçte tam bir sosyal medya canavarı olup çıktılar.
benim aktif olduğum dönem 2017 yılına kadardı ondan sonrası yok.
o zamanlar da konuştuğum birisi vardı sırf o bakıyor diye sürekli durum paylaşırdım şimdi bakınca yıl olmuş 2022. Dün ilk defa yeğenimin 1 yaş doğum günü için hikaye paylaşımı yaptım ama inanın bir insan kendini ancak bu kadar ezikler.. bir heyecan kapladı içimi acaba atmasa mıydım diye düşündüm sonra fotoğrafıma bir sürü kez baktım kendimi çirkin buldum.. hâlâ daha hikayeyi süresi dolmadan silsem mi düşüncesi var...
sırf bu yüzden daraldım ve buraya sormak istedim. Böyle hissetmem normal mi?
benim aktif olduğum dönem 2017 yılına kadardı ondan sonrası yok.
o zamanlar da konuştuğum birisi vardı sırf o bakıyor diye sürekli durum paylaşırdım şimdi bakınca yıl olmuş 2022. Dün ilk defa yeğenimin 1 yaş doğum günü için hikaye paylaşımı yaptım ama inanın bir insan kendini ancak bu kadar ezikler.. bir heyecan kapladı içimi acaba atmasa mıydım diye düşündüm sonra fotoğrafıma bir sürü kez baktım kendimi çirkin buldum.. hâlâ daha hikayeyi süresi dolmadan silsem mi düşüncesi var...
sırf bu yüzden daraldım ve buraya sormak istedim. Böyle hissetmem normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
belki gerçekten öyledir, ben tam tersi herkesden iyi olduğumu düşünüyorum. katılamayanlar olabilir zaten herkes herkese katılmak zorunda değil
Hiç bir şeyi içine atma kendin ile barışık ol kimse senden üstün değil bunu unutma bir hekim olarak tavsiyem budur
bence insanlarin ne dusuncegini cok umursuyorsun sen. takma bu kadar cunku insanlar senin dusundugun kadar baskalarinin story/postlarini takmiyor. biri seni cirkin bulsa nolcak
Kendine özgüvenin yok.
Aşağılık kompleksinden kurtul.
Aynısı bende vardı yapıştır git. Kimse takmaz
Normal değil
Arkadaşım olur musun
Özgüven sorunun var muhtemelen
Psikolog is coming
Malliktan