Kişilik & Karakter Duygusal hissettiğinizde ne yapıyorsunuz? Yazgeldiyuppi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor İnsanların hiç yanlış bir şey yapmamış gibi davranmaları...Kocaman üzgünüm🥺 Duygusal hissettiğinizde ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Viski içiyorum bazen sigara, müzik dinliyorum ve ağlıyorum ağlamak rahatlatıyor 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Biraz ağlarım sonra da müzik dinlerim o ara da uyuyakalirim zaten 0 11 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Hangi müzikleri dinliyorsun 🥺 Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Ben direkt arabeske bağlarım ya 😏 müslüm Gürses , İbrahim tatlises , Azer bülbül falan 😅 ama konumuz bu değil aslında sen neden üzdüler? Sevgilin mi kırdı? Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Hayır, Bunaldım her şeyden sınavlardan falan okumak istemiyorum artık djddj Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Al bendej de o kadar ya 😅 iki tane sınavım var bugün ve hiç calisamadim o zaman ikimizde açalım ordan İbrahim Tatlıses - yalan 😅 ve dinleyelim rmkf Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl ömrümüz çürüdü ya cidden, aç ordan bana da bir yıldız tilbe Xndndn Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Ahahhah gerçekten ya en güzel vakitlerimiz okullarda otobüslerde gelecek kaygısını yaşamakla geçiyor... tamamdır onu da açayım 🎶🎶😅👌🏻 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Profilinde ki resim korkunç 😱 bu arada djdjs bakamadım Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Yavru yılan yaaaa korkulur mi ondan😅 sadece yemeğini yerken çekilmiş minik bir fotisi 🐥🤭🤭 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Xhxjdj yılandan çok korkarım Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Ama senin Pp efsane 🤩👍🏻 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Ahaha saol 😏😌 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı. genelde ağlar rahatlatırım ruhumu tek büyük aktivitem ağlamak 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Artık duygularımı hissetmiyorum 0 1 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl 😭😭 Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Duygularımı yaşama taraftarıyım 0 2 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl En sağlıklısı Yorumla Gecepehlivanı +1 yıl Tabikide Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yakınlarıma sarılıp ağlarım 0 1 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl 😭😭 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bu dünya düzeninde duygusallık mı kaldı😏 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl onu arıyorum..sevdiğimi.. 0 1 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Ne güzell Yorumla
oguzhankkokenn Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bi müzik aç dinle knk yapacak birseycyok zaten 0 0 Yorumla
sbzbvzvxbx Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sana sariliyorum 0 4 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Yaa şapşik misin sen ahaha😃 Yorumla sbzbvzvxbx +1 yıl Sen sapsiksin Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Yaa 🥺 Yorumla sbzbvzvxbx +1 yıl Ne yaa Yorumla
Lisssetllk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çikolata yiyorum 0 1 Yorumla Yazgeldiyuppi +1 yıl Bende 😏 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. Yalniz kaliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Viski içiyorum bazen sigara, müzik dinliyorum ve ağlıyorum ağlamak rahatlatıyor
Biraz ağlarım sonra da müzik dinlerim o ara da uyuyakalirim zaten
Hangi müzikleri dinliyorsun 🥺
Ben direkt arabeske bağlarım ya 😏 müslüm Gürses , İbrahim tatlises , Azer bülbül falan 😅 ama konumuz bu değil aslında sen neden üzdüler? Sevgilin mi kırdı?
Hayır, Bunaldım her şeyden sınavlardan falan okumak istemiyorum artık djddj
Al bendej de o kadar ya 😅 iki tane sınavım var bugün ve hiç calisamadim o zaman ikimizde açalım ordan İbrahim Tatlıses - yalan 😅 ve dinleyelim rmkf
ömrümüz çürüdü ya cidden, aç ordan bana da bir yıldız tilbe Xndndn
Ahahhah gerçekten ya en güzel vakitlerimiz okullarda otobüslerde gelecek kaygısını yaşamakla geçiyor... tamamdır onu da açayım 🎶🎶😅👌🏻
Profilinde ki resim korkunç 😱 bu arada djdjs bakamadım
Yavru yılan yaaaa korkulur mi ondan😅 sadece yemeğini yerken çekilmiş minik bir fotisi 🐥🤭🤭
Xhxjdj yılandan çok korkarım
Ama senin Pp efsane 🤩👍🏻
Ahaha saol 😏😌
genelde ağlar rahatlatırım ruhumu tek büyük aktivitem ağlamak
Kafamı dinliyorum bir müddet
Artık duygularımı hissetmiyorum
😭😭
Duygularımı yaşama taraftarıyım
En sağlıklısı
Tabikide
Yakınlarıma sarılıp ağlarım
😭😭