Dikeni tel örgüye mecbur hayaller cepte durur..
Gel gidelim yolları bana sormaaaaaa
Ne bileyim gidelim burdannnnn

Evet çok sık oluyor bu, öyle anlarda ya kendime çekiliyorum ya da sevdiklerimin yanında alıyorum soluğu. Her şey fazla hızlı ve ben bazen olan bitene yetişecek gücü bulamıyorum kendimde, yoruluyorum...
Üç senedir moladayım zaten. Bu mola ne kadar daha sürer bilmiyorum. Onbeş yıllık bir ilşiki hüsranla bitince insan bundan sonra güveneceği gerçek bir insan çıkar mı enişesi içinde oluyor. Bu mola ne zaman biter bilmiyorum. Hani otobüslerler çay molası yerir ya. İşte öyle bazen bu mola kısa sürsün istiyorsun ama bitecek gibi de durmuyor.
Cevap
45Cevap
Evet oluyor bazen kendimi büyük ve ıssız bir adaya atıp kendimi doğa ile iç içe bir inzivaya çekesim gelmiyor değil
Mola değilde yaz gelsin artık tatile gitmek istiyorum. Bana 3 ay kafi gelecektir..
Mola değil ama azcık bi sakinleşmek istiyorum
Hayır sonsuza kadar ara vermek istiyorum
Olmaz olur mu?
Bir gün yapacağıma eminim bunu..
Telefonları kapatıp, arabama atlayarak şöyle amaçsızca gitmek istiyorum mesela.. Biraz müzik sadece.. Başka bir şey eşlik etmeyecek..
Soluksuzca gitmek sadece..
aslında buna ihtiyacım var
biraz uzaklaşmaya
ama henüz zamanı değil
kısa bir dinlenme molası vereceğim önümüzdeki hafta şimdilik
Kısa bir mola bazen gerçekten insan çok ihtiyaç duyuyor. Her şeyden herkesten uzaklaşıp tek başına kalmak istiyor.
İşte tamda o an seni ne yoruyorsa dahada üstüne gitmek gerekiyor. Hayat sen dinlencen diye kolaylasmiyor, dinlenmek sadece senin zamanindan yiyecek. Hicbir zaman pes etmeden kendine güvenerek tüm zorluklarin uzerine vakit kaybetmeden gitmek gerekiyor. Tabiki yorulacaksin dinlenmek istiyorum diyeceksin ama sen dinlenince daha güçlü olmayacaksin hersey ayni kalcak
Oluyor tabii ki bunalıyorum sıkılıyorum diyorum ki keşke hayata ara verebilsek her şey bir süre olduğu gibi kalsa ve sonra kaldığımız yerden daha iyi bir şekilde devam edebilsek.
Fazlasıyla bazen yalnızca haftalarca uyumak ve yataktan hiç çıkmamak istiyorum sonra bir yerlerden sorumluluklarım göz kırpıyor hayatın b oktan akışında sürükleniyorum
Mola verebilmek zor. Her şeyden sıyrılmaya çalıştığımızda rutinler peşimizi bırakmıyor genelde. Yine de düzgün bir mola verebilmek çok iyi gelebilir. Denemem lazım
Hayatın molası yok. Zaman akıyor, biz de onunla devam ediyoruz. Ara sıra tökezleyerek.
Gülerken aglamak bu @muhtarin_kizi..
cok mola verdim bundan eminim ama olmadi molada bile huzur vermediler.
Kısa değil upuzun bir ara vermek istiyorum, her şeyden sıkıldım
O ne öyle😄Ölüm var zaten. Bu hayat mola sayılır aslında
uzunca molaya ihtiyacım var son zamanlarda herkesten uzaklaşmaya filan
O molayı ömür boyu verdim, artık sevme ve sevilme zamanı
Evet deniz kenarına hamak kurup 3 günlük yiyecek alıp kafa dinlemek istiyorum
Anı durdurmak istediğim, zamandan kopmak istediğim çok zaman oluyor…
Şu aralar öyleyim
Birkaç ay uyuyum uyanayım ve her şey yoluna girsin istiyorum
Genel olarak dinleme isteğim var. Çünkü monoton şeyler bir süre sonra sıkıyor. Heyecan lazım.
Evet yolda biraz soluklanıp dinlenmek gerekli yoksa yürüdüğün yolda sona ulaşamadan kendi sonuna ulaşırsın diye düşünüyorum. Soluklanmak iyidir
Hayata mola verilir mi? Acısıyla tatlısıyla bu bizim hayatımız. Ayrıca ışıl ışıl olan bu hayatı kendimiz seçtik, seçmeye devam ediyoruz 😅
Tabiki mesela öylesine sıkılıyorum ki hayattan başımı alıp gitmek istiyorum ve gittim de zamanında ailemden uzaklaşıp çok iyi gelmişti
Çok istiyorum evet ama şirkette sadece 1 hafta tatilim üstelik 8 yıldır çalışmama rağmen. Adaletini pokelediğimin dünyası.
Evet çok zaman oluyor öyle zamanlarda geceleri uyumamayı tercih ediyorum kendimi dinlemeyi kendimle başbaşa kalmayı
Yoğun bi temponun içinden çıktığın zamanlar kendimle başbaşa kalma ihtiyacım oluyor. Daha çok o tempoya bi mola veriyorum, hayat devam ediyor.
Çok kez oluyor bu isteğim ama benim ki mola değilde daha çok son vermek istiyorum
Oluyor. Herkese oluyordur. Kendi içinde mola verip bitiriyorum sonra molayı :)
Bazen değil hep istiyorum bunu. Fazlasıyla yoruldum..
Bazen hayatımı "şunu tutar mısın" diye birine verip kaçasım geliyor.
Mola vermek değil de ben o anları direkt geçmek istiyorum
bazen telefonu, bilgisiyarı kapatıp sadece teresta oturup kahve içiyorum terapi gibi geliyor tavsiye ederim
Son dönemlerde fazlasıyla
Kısa değil ama mola vermek istediğim oluyor..
Kış uykusu gibi bir uyku isterim. 😃
Bazen keşke uyusam 1 ay filan sonra uyansam
Ben kaybolmak istiyorum
Uzun bir mola vermek istiyorum.
300 sene kadar ara versem yeter sanırım
Evet tam da buna ihtiyacım var.
heo yalnızlığı seviyorum
Bazen değil çokça oluyor
Benim hayatım hep molada zaten 🤷♂️
Yani evet vereceğim bir ara
Su ara tam o moddayim
Tatilde tatile mola veririm