Evet, açıkçası. Yeni yeni oluşmaya başladı 22'ye girmeme çok az kaldı diye onun etkisi mi bilemiyorum fakat çok takmaya başladım ve strese girdim. Sanki her şeyi bilmem gerekmiş de hiçbir şeyi bilmiyormuşum gibi hissediyorum. Düşünüyorum kendime neler kattığıma dair bu yaşıma kadar, pek fazla bir şey yok hep klasik düz şeyler. Zaman su gibi akıp gidiyor ve ben daha hala bir şeyler yaptım, başardım diyebileceğim şeyler yaşamadım. Bu beni korkutuyor. Fiziksel olarak saç beyazlaması, ciltteki kırışıklıklar falan takacağım şeyler değil, yani şöyle önem sırasında sonlarda yer alıyor.
30'a kadar yoktu. Birkaç aydır alışmaya çalışıyorum ama biraz ağır geldi 30'lar. Sanki gençliğim ve çocukluğum elimden alınmış gibi hissediyorum 😄 Bakalım, alışacağız artık.
Yaş problemim yok hiç de olmadı fiziksel olarak normal bir süreç kabul ettiğim için ama geçmiş yıllardaki özellikle 20 yaşlardaki ruh hallerimi özlemiyor değilim
Hayır yok. Yaşımdan memnunum sadece yolun sonu yaklaşıyor gibi hissediyorum bu biraz burukluk katıyor. Zaman hızla akıyor ve hala eksikler var tamamlayamadığım henüz. Bunlar düşündürmüyor değil.
Yaş sadece rakam, olgunluk ve kattığı güzellik bambaşka. Kaç yaşında olursak olalım kendimize ve dünyaya ne kattığımız ve nasıl yaşadığımız, yaşattığımız daha önemli.
Hayır yaş problemim yok 30 yaşına da gelsem yine de olmayacak çünkü kendimi seviyorum kendime bakıyorum yıpratmamaya çalışıyorum üzmemeye çalışıyorum En çok da bunlar genç tutar insanı düşünce yapısı kafaya takarsan 1 Telden başlar beyazlaşmaya daha sonra Allah korusun hastalık yakalar insanı Bu hayatta hiçbir şey içinizde tutmayın İçinize attıkça dert olur hastalık olur ben karşımdakini kaybetmeye göze alsam bile yine de İçime atamıyorum yoksa derten Derya oluruz 😆🌹
Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
Asla takılan birisi değilim asla hatta şöyle bir düşünceye sahibim yaşımdan çok daha büyük davranıyorum bunu fark ettim geçen gün olmuyor yani ben 30’un aşağısındaki bir insanla arkadaşlık bile kuramıyorum
Valla yalan yok evet var. Beyazlarım harici bir sorunum yok ama eski fotograflara bakinca yas aldıgimi (yaşlandigimi demiyorum jxjxnd) gormek beni bir miktar uzüyor 😃
Sorudaki görüş sayısından da anlaşılacağı üzere, kadınlar çok takıyor. Ama bu kaçınılmaz. Öyle veya böyle herkes yaşlanır. O kibrinden de eser kalmaz. En doğrusu kabullenmektir.
Sanırım olmaz diyen çok geç alışıyordur ben gibi sakalları bırakmayı sevmiyorum beyazlık daha çok çıkıyor diye ama nerdeyse 19 yaşımda beyazladı sakallar hala bırakmak istemiyorum
Bu konuda bir problemim yok aksine çok memnunum çünkü neredeyse 10 yaş genç duruyorum cildim, yüz tipim falan genetik olarak iyi ancak beni gerek tek şey bir şeyleri kaçırıyormuşum hissi sadece o kadar.
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
öncelerden herkes gerçek yaşımdan en az 7-8 yaş genç gösterdiğimi söylüyorlardı şimdilerde ise herkes nokta atışı yaşımı doğruluyor , ben yaşlanmıyorum onların bakış açısı gerçekleşiyor demekki ((:
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
40 lı yaşlara takılırım gibi hissediyorum ama şimdilik yaş almak güzel
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaş problemim yok ama dinç olmak ve kırışıklık olmaması tercihimdir