Bunu eskiden çok yapardım, sinirlenince eşyaları kırardım, bir keresinde kapıya tekme atmıştım sinirden alt tarafı kırılmıştı. Birkaç eşyayı da hallettiğim olmuştur😀 Şu an böyle bir şey yapmıyorum, çünkü fizikten değil anlama manevi anlamda her şeyi kırıp. döktüm🤦🏻♀️😑
Sinir konusunda kendimi kontrol etmeye çalıştığım bir dönemdeyim. Birçok şey saçma geldiği için ve beni kısa sürede çok fazla şey sinirlendirebildiği için gün içinde sinirlenme sayım çok fazlaydı. Ancak uzun zamandır bayağı rahattayım, birçok şey bazı şeyleri anladıktan sonra daha az sinirimi bozmaya başladı. Buna rağmen tabii yorgun ya da stresli olduğumda patlak verebiliyor hala; mesela bugün gerçekten bardağı tabağı çanağı falan kırasım gelmedi değil. Anlık olarak yorgunluğum ve stresimin üzerinde fazla sinirli hissettim ancak kırık dökük olmadan sakinleşebildim..
Ne için kim için. çok kırdım döktüm ama ne dukelenden ne kirilandan bir parça sebep olanların biyerine girmedi. yok dostum istemiyorum kırmaya değecek sebep kalmadı
Bazen sinirli olduğumda düşündüğüm bişey // al elini birden fazla cam şişesi fırlat duvara taşa. Parçala eminim bir nebzede olsa rahatlatan bişey //veya onun yerine gidiyorum odama bağırıp çağrıyorum elime ne geçer fırlatıp atıyorum yere. Kapılara vuruyorum. Heryeri dağıtıyorum. acayip rahatlıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üzerinde ki parçaların kırıldığında kıran kişiye zarar vermeyeceği bir dresuar/kırıp dökme köşesi hayali kurduğum oluyor. Mühim bir ihtiyaç.
hahah yalnız öyle bir dedin ki kırıp döküp sonra pişmanlık duyuyormuşsun gibi anladım :D kırıp döküp sonra kırıp dökme eylemini sorguluyorsun gibi anlamıştım ben :D