Pişman oldun mu, pişmanlık duyduğun bir şeyi tekrarlama olasılığın var mı? Hiç bir şeye pişman değilim, iyi ki yaptım ve yaşadım... #DeliMavi 7 NİSAN 2022
Çok sevdiğim bir yakın arkadaşıma karşı hata yaptım geçen sene. Onun pişmanlığı var üzerimde. Olmasaydı daha iyiydi ama hayatım boyunca yaptığım ilk hata oydu belki de.
O gün arkadaşımla dışarı çıkamadığım için pişmanım beni ekti ve 250lik repsol motoru vardı motorlari çok seviyordu o gün beni ekip başka arkadaşı ile buluşmuş ve kaza yaptılar ben olsaydim eğer orada onu kurtarabilirdim hız seven biri olmadığımi bilirdi yapmazdı o yüzden o gün onu kurtarabilirdim mekanı cennet olsun kardeşim mert...
Pişmanlıkları çok fazla yaşadığım bir hayata sahibim. Sebepleri, sonuçları ve Pişmanlıklarım bana kalsın. Ama pişmanlık içerisinde geçen bir ömrü yaşamak çok zor oluyor.
Çok pişmanım 1_ Evlendiğime çoook pişmanım. 2_Ailemi keşke dinlemeseydim, istediğim meslek için çabalasaydım, hatta evden dahi kaçsaydım, o meslek için, çok pişmanım. 4_Yaşadığım bir ilişkiden, çok pişmanım 5_Birine nispet için, başka birini kandırdım, kullandım çok pişmanım 6_İntikam için birine iftira attım (dedikodu gibi bişey) çok pişmanım Bu kadar pişmanlıklarım keşke yapmasaydım🤦🏻♀️
Yeterince başarılı bir öğrenci olamadığım için, adam akıllı bir liseye gidemediğim ve yine yeterince çalışmayıp üniversite kazanamadığım için çok pişmanım.
Çoğu zaman önünde ki fırsat saydığın kapıyı kapatmak demek kaybetmek demek değildir, önünde ki yeni fırsatlara kapı açmak demektir. İnsan hayatına öyle bir yön vermeli ki geçmişte ki keşkeleri iyi ki ye çevirmeli benim kendi hayat tarzım bu