Acil bakar mısınız yoksa elimde kalacaklar gerçekten?

4 yıldır sıkıntı yaşıyoruz. Ailem daha önce bizim balkona su sızdırıyorlar diye kaç kez uyardı 4 ya 4 yıldır sorun yaşıyoruz kendileri de insan değil hayvan oğlu hayvan insan demek hakaret onlara.. 2 ay önce çocuklarının sabah 6 dan gece 12 ye kadar ses çıkarmasından rahatsız olduğum için cinnet geçirdim bende ailem zor tuttu o gün beni babam da benim cinnet geçirmeme dayanamayıp adamı aradı kavga etti bu sefer çünkü 4 yıldır sabrediyoruz yeter artık gerçekten yeter nefes almaya hakları yok bunların bıktık artık yönetime şikayet ettik yine boş polis geldi o gün ama yanlış ihbarla gelmiş komşulardan biri aile içi şiddet diyince yanlış anlaşılma olduğu için polisler gitti ama bu öküzzlerin çocukları hala devam ediyor ve ben üniversite sinavina hazırlanıyorum bıktım artık öldürmek üzereyim elimde kalacaklar az kaldı o raddedeyim çocuk moçuk dinlemeyeceğim artık öyle böyle bir ses değil zank zunk sabah 6 dan akşam 12 ye kadar hergün hala devam ediyor ne yapılır adaletli bir şekilde elimde kalacaklar yoksa
Acil bakar mısınız yoksa elimde kalacaklar gerçekten?