Selamlar.. Bazı insanlar olayın aslını astarını bilmeden karşı tarafa trip atıp soğuk yapmaya başlıyor, açıkçası bana çocukça geliyor. Peki siz nasıl birisiniz?
Trip atma huyum yok. Bazıları sinir ile tribi karıştırıyor. Sinirlendiğim zaman gülecek halim yok elbette soğuk olacağım. Hıı, iyi, peki, öyle olsun vs gibi şeyler olursa ben buna trip derim. Ama bir konuda soğuk bir açıklama yapıyorsam o sinirimdir. Ve anlamadan dinlemeden yargı yapmam kimseye. Önce dinlerim hak ediyorsa da zehir ederim.
Anlamadan/dinlemeden trip de atmam, yargılama da yapmam. Çok kötü bir şey yapılsa bile önce nedenini anlamaya çalışırım. Bazen yapılan yanlışların bile mantıklı sebepleri olabiliyor
Evet, fazlasıyla maalesef.. Çok takıyorsan genel olarak bazen insan hissetmez ne denli taktığını hayatı o da baş ağrılarına neden olur, aynısı bende de var çünkü.
Boş yere trip atmam vardır mutlaka bir şey kalkıp böyle böyle yaptın desem bin tane bahane sayar en azından trip atarım ki kendi hatasını bulsun ve farkına varsın