İş makinesi izlemek sana keyif verebilir mi? Gerçekten izlemesi çok keyif veriyor olmalı ki hemen hemen izlemeyen yoktur sanırım. Operatör olmadan önce ben de çok izlerdim. Fakat kullanması izlemekten daha keyif verici. Nerde olursak olalım seyircilerimiz bizi asla yalnız bırakmıyor. 25 metreden fazla yaklaşma, sarıyo.. 🦁
Elimde köfte ekmek ve ayranla izlemişliğim var. Kepçenin toprağı kaldırması, onu kamyonun arkasına boşaltırken kepçeyi geriye doğru vurup toprağı silkelerken metallerin birbirine temas ettiği sırada çıkan o sesin insanın içinde yarattığı coşku ve heyecanı hiçbir ses bu kadar kolay yansıtamaz. Hele dik bayır çıkarken kepçeyi yere bastırıp ön palet takımını havaya kaldırma artistliği yok mudur? Sanırsın millî sporcu. Operatör birisiyle konuşacağı zaman motorun sesi de hafif kısılır, konuşma bittikten sonra tekrar yükselir o ses. Arabalarda yoktur böyle bir özellik. İş makinesinin insana verdiği huzuru veremeyen birçok insan, roman ve çalgı aletleri var.
Benim çocukluğumda bizim mahallede inşaat çok olurdu. Mahallenin genci yaşlısı çoluğu çocuğu kim varsa herkes oturup elinde çekirdek hafriyat yapan dozeri izlerdik.
Bunu yapmayan var mı ya milli hobimiz bu doğuştan geken :) :) Rahmetli Kemal Sunal'ın bir filmindeki sahne geldi aklıma , eski nesilde bile var gerçekten :)
Çocukken evet. Mahallemizde asfalt çalışması yapıldığı zamanlarda pencereden izlerdim hep. O, metal ve silindir tekerli şeylerden çok korkardım. Gittiği yerde deprem etkisi gibi bir ses yaratıyor.
geçen haftalarda babamla yürüyoruz iş makinası gördü dikildi izlemeye başladı 😂😂😂😂😂😂 ahahahahahahaha baba neyi izliyoruz şimdi? 😂😂😂 bi dk bakim diyo😂😂😂
Eski mesleğim operatörlüktü 🦜 Yetişkin oyuncağı gibi makineler çalışmak yormuyordu iş çıksın istiyor insan. Operatörlüktede genel olarak Dünyada rn iyisiyiz. Sadece Futbola verilen önem iş makinelerine ve operatörlere verilse çağ atlarız. 😎
cok kucukken mixseri cok izlerdim icinde ne oluyor gormek isterdim ama tabiki cocuk akli goremezdim mikserden beton dokulurken fazlaligini isiyor sanardim ne gunlerdi ya 😂
Aslında kendinde düşün derim imkanın olursa ya da yaratabilirsen vinç olmazsa oto kurtarıcı olur, Bi arkadaşım iyi yürüdü bu işten geçen sene vinç aldı :)